bruinverlies op NOD

12 antwoorden en 38444449x bekeken

kruimel 25-11 om 10:46

Bruinverlies kan zo veel zeggen helaas!
als ik jou was, zou ik gewoon een testje doen (raad je aan die van de action te gebruiken, die kosten haast niets en zijn gewoon betrouwbaar).
En verder nog eventjes afwachten of de ms gaat komen ja of nee, mits de test negatief is natuurlijk
Je kunt ook altijd even het ziekenhuis contacten over wat je moet doen.
Succes!

reageer

kleintje 25-11 om 10:51

Bedankt voor je antwoord!

Raad je me aan om morgenochtend een testje te doen of juist later?
Mn vorige zwangerschap is al zolang dat ik het allemaal niet meer precies weet
Vind het allemaal maar een beetje spannend. Je wil nergens op hopen maar vervolgens voel en merk je het een na het ander in je lijf.. Verschrikkelijk hoe wij vrouwen in elkaar zitten haha

kruimel 25-11 om 11:08

Hihi ik weet er alles van, het is een vreemd fenomeen, zwanger worden!
Ik zou gewoon morgen ochtend een testje doen.
Als je (vermoedelijke) NOD is geweest, je bent zwanger en de bruine afacheiding is idd innestellingsbloed, zou ie positief moeten zijn.
Issie negatief, dan zou ik een weekje wachten en nóg een test doen. Wel in de tussentijd even de gynaecoloog contacten..
Omdat je onregelmatige cyclussen hebt, kan het dus ook goed zijn dat je cyclus dese keer langer is. Gebruik je medicijnen bij de gyn?

kleintje 25-11 om 12:19

Dan ga ik straks maar even 2 testjes halen
Bij mijn zoontje testte ik helemaaaal niet positief.. Nooit... Kwam er na 10 weken achter door een echo :| Ze dachten toen ook dat het nooit goed kon gaan maar zijn hartje deed en doet het prima

Ik ben nog niet aan de medicatie, ik moet volgend jaar weer terug komen zodat ik hopelijk ergens in deze 3 maanden zwanger zal worden of een menstruatie krijg. Als de menstruatie er is moet ik op de 3e dag bloed laten prikken zodat er hopelijk meer duidelijkheid komt.
Mocht dat niet het geval zijn dan krijg ik medicatie om er iedergeval voor te zorgen dat ik iedere maand een eisprong krijg.
Ik heb de gyn even gebeld en volgens de assistent is het idd verstandig om even een testje te doen en anders de menstruatie af te wachten. 
Ze vroeg of ik last had van typische kwaaltjes
Majaah als je graag wilt voel je natuurlijk alles! Dus daar valt ook geen pijl op te trekken

DeeDee012 25-11 om 20:54

Oh niks zo vervelend als onregelmatige cyclus. Mijn langste was 73 dagen dus ik voel met je mee. Voor de eerste zwangerschap netjes 30 dag. De eerste keer dat ik 'overtijd' was dacht ik ja, het is direct raak. Was dat ff een tegenvaller! 

Bij de eerste zwangerschap ook had ik 2 dagen voor NOD licht bloedverlies en hetzelfde als jij. Een tampon in en die kwam eruit zonder veel bloed. 2 dagen later een test gedaan en deze was positief. Waar het bloed vandaan kwam geen idee. Ze noemen het ook gewoon innestelingsbloed terwijl de innesteling toch zeker een week eerder was.. gewoon testen dus!! Ik duim voor een positieve test!

Spannend en houd je ons op de hoogte?

kleintje 25-11 om 21:15

Ohwww je maakt het toch wel spannend hoor haha!
Zo'n onregelmatige cyclus is idd héél vervelend... Ik dacht ook dat ik wel hartstikke zwanger moest zijn haha alleen voelde ik helemaal niks! 
Nu heb ik dan dat bruin verlies gehad gisteren en vandaag alleen maar kramp maar er breekt nog niks los, ik loop 100x naar de wc om te checken maar er is gewoon niets.
Mn vriend wil liever nog een dag langer wachten met testen. Als ik me morgenochtend in kan houden zal ik dat zeker doen maar de kans is groot dat ik er toch even een testje tegenaan gooi mocht er nog niks gebeurd zijn haha.
Moet sowieso m'n urine bewaren (bah) vraag me alleen af of dit de koelkast in moet of niet? Moet namelijk eerst m'n zoontje naar school brengen en nog even snel een testje halen.. Kwam er vanmiddag niet aan toe.
Als ik de test heb gedaan zal ik het zeker even delen met jullie

DeeDee012 25-11 om 21:45

Haha ja, en het zegt niks. Heb ook wel eens gehad dat het zo begon en uiteindelijk ineens toch mijn menstruatie.. 

Volgens mij kun je het gewoon buiten de koelkast bewaren, maar wel afgesloten dacht ik. Anders moet je dat ff opzoeken online.

Deze zwangerschap voelde ik niks, ook niet echt kwaaltjes en geen bloedverlies. Ik had alleen 2 dagen voor de test ineens zo'n gevoel, ja het kan wel eens raakt zijn. Heel vreemd. 

Hoe oud is je zoontje en hoeveelste kindje zou dit worden? En al lang bezig? 

Hihi, ben nieuwsgierig..

kleintje 26-11 om 09:45

Ik ben zwanger!!!!! Zoooo verschrikkelijk blij!

kruimel 26-11 om 09:46

Oooooh wat een goed nieuws!!!
Gefeliciteeeeeerd!
X

kleintje 26-11 om 10:14

Dankjeee!! Had t helemaaaaaal niet meer verwacht en durfde mn eigen gevoel niet te vertrouwen dus was zo verbaasd toen ie direct positief bleek te zijn!

DeeDee012 26-11 om 15:38

Wauw kleintje, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd 

Mijn dochtertje is 3,5 jaar.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'bruinverlies op NOD' in het Zwanger worden forum