8 dagen overtijd

3 antwoorden en 37842736x bekeken

babyboo (Gast) 28-01 om 09:26

Hey lieve dames

Ik ben vandaag precies 8 dagen over tijd ik heb normaliter een regelmatige cyclus het kan soms uitlopen tot 2 a 3 dagen maar niet langer ik heb afgelopen april een spontane miskraam gehad en sinds dien ben ik heel erg mee bezig (ik wil nu eindelijk me eigen kind) afen ik heb nu afgelopen week al 3 testen gedaan 2 thuis en 1 bij de dokter alle 3 negatief pffff ik heb deze afgelopen 8 dagen wel elke dag buikpijn alsof mijn menstruatie eraan zit te komen maar als ik ga kijken zit er niks op mijn ondergoed ik word hier zo onzeker en verdrietig van ik heb vanmiddag een afspraak bij het echo centrum helemaal was er geen plek voor een inwendige echo dus word er een onderbuik echo gemaakt zijn er dames in de groep die hier ook ervaring mee hebben?

reageer

s 28-01 om 11:41

Ik was ook een week over tijd maarijp niet zwanger!  Ik was er veel te veel mee bezig denk ik. Toen ik rustiger werd werd ik ook ongesteld. 

Daarna die maand erop zwanger!  Maar helaas ook weer een miskraam en nu gewoon verder proberen. 

Hoe lang zijn jullie bezig dan?

babyboo (Gast) 28-01 om 11:57

Hey sofija 

Om precies te zijn vanaf april 2015 na mijn miskraam al die maanden daarna was ik er echt mee bezig afgelopen december heb ik me er niet bezig mee gehouden ik dacht als t komt komt t welll en nu dit stiekem hoop ik wel dat t zo is mijn menstruatie is nog steeds niet los gekomen... ik zit echt met allerlei ??????

s 28-01 om 13:10

Ja dat begrijp ik! Maar er kunnen verschillende redenen zijn waarom het uit blijft .ik hoop ook dat je zwanger bent maar als de alle testen blanco zijn en ook een bloedonderzoek gehad? Stel die is ook negatief dan denk ik dat je misschien een late eisprong had???

Heel frustrerend! ! 

Liefs

Je kunt reageren op dit onderwerp '8 dagen overtijd' in het Zwanger worden forum