Licht positief of beeld ik het me in?

8 antwoorden en 37527078x bekeken

Loes (Gast) 01-03 om 20:23

Hoooi, morgen moet ik ongesteld worden (eind oktober mijn Mirena verwijderd, sindsdien regelmatige cyclus van 27 dagen met zelfs regelmaat qua tijdstip van de dag en door te testen weet ik dat mijn ovulatie deze keer ook weer op dag 14 plaatsvond). Nou heb ik sinds een paar dagen na de ovulatie gevoelige borsten (door een kuil met de fiets is minder prettig), paar keer na de lunch een vlaagje misselijkheid gehad en de hele tijd rommelende darmen (vooral in de avond). Omdat het wat anders voelde kon ik het niet laten toch al een testje te doen; twee dagen geleden een eerste gedaan en ik dacht een heeeele lichte streep te zien (Kruidvat Early met een + -). Gister nog een keer en toen zag ik toch echt een heel licht plusje. Ik heb een foto gemaakt, maar daarop is het wel iets minder zichtbaar dan in real life. 

Nu heb ik dus sinds gisteravond nog meer rommelende darmen en af en toe wat krampen in mijn buik, en heb ik het idee dat ik morgen gewoon ongesteld wordt (en dat ik twee dagen iets te enthousiast ben geweest). Kunnen jullie ook eens kijken naar de foto en me vertellen of ik te graag iets wil zien? Thnx!

reageer

Loes (Gast) 01-03 om 20:29

Ben nog niet echt handig met het forum, maar hierbij de foto: 
http://myalbum.com/photo/zInb2WFOFKbi/360.jpg

Bianca 01-03 om 20:32

Hoi hoi, ik zie duidelijk een streep hoor! Ik zeg gefeliciteerd! 
Probeer het morgenochtend nog eens met ochtendurine, dan zal hij al een stukje duidelijker zijn!

Esra♡♥ 01-03 om 21:12

een mooie plus hoor!!! van harte gefeliciteerd! !! 

zahrah (Gast) 01-03 om 21:37

Dat is een positieve test!
Gefeliciteerd 

Loes (Gast) 01-03 om 22:53

Thnx dames 

Ben misschien wat te sceptisch maar wacht eerst nog even af voor ik durf te juichen 

s 01-03 om 23:32

Heel duidelijk!  Gefeliciteerd

Loes (Gast) 03-03 om 06:44

So far, so good...gister was dus de nod en gelukkig nog niks gebeurd. Ik ga as zaterdag als er nog niks is gebeurd testen heb ik met mijn vriend afgesproken, we zijn allebei nog niet overtuigd (maar misschien hoort ongeloof er ook wel bij) en willen niet te vroeg testen nl.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Licht positief of beeld ik het me in?' in het Zwanger worden forum