7 dagen overtijd

2 antwoorden en 37351599x bekeken

Lynn (Gast) 17-03 om 11:06

Beste allemaal,

Momenteel ben ik 7 dagen overtijd. Ik ben inmiddels een jaar gestopt met de pil en sinds dien altijd heel regelmatig ongesteld. Het enige is dat mijn man onvruchtbaar is.

Doordat ik 7 dagen overtijd ben krijg ik heel wat hoop, ik droom erover en heb zelfs mijn moeder verteld dat ik 7 dagen over tijd ben. Zij zegt dat ik niet moet hopen en moet wachten op mijn menstruatie. Ik voel wat gerommel in mijn onderbuik alsof ik wel ongesteld moet worden maar heb dit al de hele week. Ik durf geen test te doen omdat ik weet dat ik teleurgesteld wordt. 

Heeft iemand ervaringen met over tijd zijn, man die onvruchtbaar is en misschien toch zwanger is geworden? Moet ik nog een week afwachten of zal ik voor mijn gemoedsrust toch een test doen morgen ochtend?

Graag hoor ik wat jullie ervaringen zijn.
Groetjes

reageer

Anoniem (Gast) 17-03 om 15:11

een test doen zal het enige zijn wat je echt zekerheid geeft. Met 7 dagen overtijd zou je genoeg hormonen moeten hebben.
Daarbij is de vraag hoe onvruchtbaar je man is. Heeft hij helemaal geen zaad meer of zijn het er weinig of van slechte kwaliteit. Want uiteindelijk heb je maar 1 goede zaadcel op het juiste moment nodig om zwanger te worden. 

Mijn man is bijvoorbeeld verminderd vruchtbaar maar heeft nog wel voldoende zaadcellen per poging om kans te maken op een zwangerschap. Hij heeft mij een keer met hulp van de medische wereld zwanger gekregen, (door op het goede moment de zaadcellen in te brengen in de feriliteitskliniek) en nu ben ik toevallig spontaan zwanger van hem zonder dat we hulp gehad hebben.

Anoniem (Gast) 18-03 om 07:05

Bedankt voor je reactie. 

Mijn man en ik zijn naar de fertiliteitskliniek geweest en daar bleek dat er helemaal geen zaad aanwezig was. Hij is dus niet vruchtbaar. 

Inmiddels heb ik de stap vanochtend maar genomen en een test gedaan, helaas geeft hij aan dat ik niet zwanger ben. Nu dus maar afwachten wanneer ik ga menstrueren. In mei gaan we naar Gent voor een gesprek over TESE, onze laatste kans op een kindje.

Wat fijn dat je een kindje hebt kunnen krijgen en een wondertje dat je nu spontaan zwanger bent! Gefeliciteerd!

Je kunt reageren op dit onderwerp '7 dagen overtijd' in het Zwanger worden forum