Hoe werkt ovutest?

4 antwoorden en 37345242x bekeken

viertje 21-03 om 17:08

wij zijn begin deze maand gestopt met de pil om voor ons eerste kleintje te gaan 
ik heb dus ook geen idee hoelang mijn cyclus is en was wel benieuwd naar wanneer mijn eisprong is. Heb dus vanochtend ovulatie testen gekocht en natuurlijk meteen 1 gedaan. Nou kwam er een licht streepje tevoorschijn, is dit dat je eisprong eraan zit te komen? Of is er altijd een licht streepje? Ik had de ovu testen van de action.
Bedankt alvast 

reageer

Anoniem (Gast) 23-03 om 12:42

Als het goed is zit er een beschrijving bij je ovulatietest waarop staat hoe hij werkt. Degene die ik had werkte met 2 streepjes, als het test streepje even donker of donkerder was als de controle streep dan zat er een eisprong aan te komen binnen ongeveer 48 uur. zolang de test streep lichter was of niet aanwezig kwam er nog geen eisprong.

Anne87 31-03 om 14:53

Goedemiddag! 
Wij (ik) zijn eind augustus gestopt met de pil en gaan deze maand beginnen met ovulatie testen. (van sensitest de dipstick) Spannend. Gisteren avond 1 getest.. spierwit testlijntje maar had niet anders verwacht. Is pas dag 4 van mn cyclus. Weten we in ieder geval hoe het werkt.. Normaal is mijn cyclus tussen de 32 en 36 dagen.  Hopelijk krijgen we nu nog beter inzicht, en hoeven we deze niet te lang te gebruiken

viertje 31-03 om 17:18

Hoi Anne87

Ook spannend voor jullie! Ik gebruik de testen van de action. Ik heb geen idee hoelang mijn cyclus is, wou kijken of ik er nu wat achter kon komen hoe mijn cyclus is, maar nog geen resultaat ... Mijn nod zou officieel 7 april zijn.. En di van jou?

Anne87 31-03 om 18:24

Ik heb een cyclus van gemiddeld 36 dagen. 28 maart was dag 1 van een nieuwe cyclus.  Maar aangezien ik niks 'voel' weet ik dus ook niet wanneer m'n eisprong is. Zal dan maar iedere dag testen en de test streep gaat kleuren 2x per dag? Moet er  toch achter zien te komen haha...Maar dan zou mijn NOD pas 3 mei zijn?  Was afgelopen keer 1.5 week over tijd.. maar helaas.. valt dan zo tegen he! 7 April.. dat schiet al op. spannend zeg!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe werkt ovutest?' in het Zwanger worden forum