Ovulatietest geeft nog geen positieve test

3 antwoorden en 37276911x bekeken

Framblij 28-03 om 10:24

Ha allemaal,

Even een vraagje. Ik hield al heel lang voor mezelf bij hoe mijn cyclus verliep, zo'n twee weken terug heb ik alles in zo'n kalender app verwerkt. Mijn cyclus is altijd heel regelmatig en ik voel mijn eisprong ook altijd (dacht ik). Nu ben ik al sinds vrijdag aan het testen of ik mijn LH piek kan meten, maar die komt maar niet te voorschijn. De eisprong zou morgen al moeten komen, maar vanochtend testte ik met CB nog negatief (ik gebruik ook action testen, want CB is best heel prijzig). Zojuist voelde ik wel de bekende steken van mijn eisprong. Meestal links, maar dit keer dus rechts. Ook tijdens het vrijen voel ik het goed en dit maakt het wat minder prettig dan normaalgesproken. Test ik dan te vroeg of zou er iets niet kloppen? Dit is onze eerste ronde en ik gebruikte de ovulatietesten om zeker te weten dat ik het het goed voel. Hoe lang voor de daadwerkelijke eisprong testen jullie positief? En kan het zijn dat de steken die ik iedere maand voel de voortekenen zijn, maar de daadwerkelijk eisprong wat later plaatsvindt? Ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

Groetjes

reageer

Valuna 28-03 om 11:14

De beste tijd op te testen is rond 12 uur smiddags 
misschien ligt het aan de testen? Ik Had via Internet besteld

Framblij 28-03 om 11:25

Bij CB staat dat het niet uit maakt wanneer je test, als je maar 4 uur niet naar de wc bent geweest. Dat red ik overdag niet hoor! Daarom doe ik 's ochtends vroeg. Maar misschien moet ik het inderdaad wel 's middags proberen...

Valuna 28-03 om 15:52

Zoek maar eens op Google de meeste zeggen dat je rond 12 het beste kunt testen, dat ochtend urine eigenlijk niet goed is. 
Ik heb zelf volgens mij ook niet 4 uur opgehouden hoor.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietest geeft nog geen positieve test' in het Zwanger worden forum