ovulatietest al mogelijk?

8 antwoorden en 37002992x bekeken

Ellie (Gast) 06-04 om 08:49

Hallo allemaal ,
Ik en mijn vriend hebben sinds kort beslist om voor ons 1ste kindje te gaan, omdat we zo enthousiast zijn allebei ben ik gestopt met mijn pil terwijl m'n strip nog niet volledig uit was. Zoals altijd kreeg ik 3 dagen later mijn regels. Nu ben ik daarnet in de winkel een ovulatietest gaan halen van clearblue en nu vraag ik me af of ik al zou kunnen tellen van mijn vorige regels die ik eigenlijk heb gehad als gevolg van mijn pil en al kan testen? Of wacht ik best nog af tot ik mijn volgende maandstonden heb gekregen? Wat denken jullie ?

reageer

DeeDee012 06-04 om 09:11

Ik zou wachten op je volgende maandstonden. Het kan zomaar een tijd duren voordat deze er is. Dan blijf je testen en dat kan je juist alleen maar onzeker maken.. jullie zijn net begonnen dus ik zou nu gewoon  lekker genieten en niet te druk zijn met ovulatietesten enz.

Ellie (Gast) 06-04 om 09:16

Ja ik denk dat dit het beste is maar ja sinds we beslist hebben om ervoor te gaan hoop je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gaat. Ik hoop dat ik snel mijn maandstonden zal krijgen want heb zo al gelezen dat het soms lang kan duren voor je cyclus terug normaal is.. allesinds bedankt he !

DeeDee012 06-04 om 09:22

Haha ja, als wij dames in ons hoofd hebben dat we een kindje willen dan willen we dat nu! Helaas werkt dat niet zo. Succes en ik hoop dat het snel raak mag zijn!

Je kunt ook altijd mee praten in 1 van de NOD topics. Daar zitten vrouwen die hetzelfde willen als jij en kun je lekker je hart luchten. Ik heb er veel aan gehad!

My1987 06-04 om 09:24

Ik zou ook wachten tot je volgende menstruatie.
En soms moet je best wel door testen met de ovulatie testen dus zou ik voor de testen van de action gaan. Die zijn heel goed en stuk goedkoper. Als die dan positief is dan kan je altijd bevestigen met een clear bleu test

Ellie (Gast) 06-04 om 11:00

Dankjewel allebei ! ja ik kan echt niet wachten op het moment dat ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen heb. In mijn hoofd ben ik al bezig met namen is dat raar haha ? ik nam de pil deso 20 dat is niet zo'n zware pil , zou dat dan mss invloed kunnen hebben op hoe snel ik zwanger kan raken? Heb dat ergens gelezen..

My1987 06-04 om 12:03

Niets is zo raar als een vrouwen lichaam. Ni 't te voorspellen!!
Hoop voor je dat het snel raak mag zijn 
Maar probeer er niet te veel mee bezig te zijn weet dat dat heel lastig is maar dat werkt alleen maar averechts

Ellie (Gast) 06-04 om 12:55

Ja ik ga mijn best doen om er niet te hard met bezig te zijn maarja ik denk dat als je beslist om voor een kleintje te gaan en je stopt met de pil dat je er dan automatisch wel met bezig bent.. ik ga gewoon blijven genieten van mijn ventje en hopelijk is het snel raak !

My1987 06-04 om 13:41

Ik know!!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ovulatietest al mogelijk?' in het Zwanger worden forum