Hoevaak

2 antwoorden en 37122057x bekeken

Anne87 18-04 om 08:01

Ik had nog even een vraagje.... Zaterdag 16-4 hadden ik duidelijk een positieve ovulatie test (zondag ook nog 1 gedaan en deze was al een stuk lichter als zaterdag ) Nu hebben wij het Vrijdag, zaterdag en zondag 'gezellig' gemaakt... Zou dit dan voldoende moeten zijn?  Lees zoveel tegenstrijdige berichten op forums

reageer

chantieeeee 18-04 om 17:35

de dagen vlak voor je ovulatie en de dag van je ovulatie ben je het vruchtbaarst. Dus wat dat aangaat hebben jullie de kans goed benut deze maand. Er staat op internet een hoop inderdaad over dit.... net als dat ze zeggen dat de missionaris houding het meest effectief is bijvoorbeeld, en blijven liggen met een kussen onder je kont en je benen omhoog.... ook dat des te meer opgewonden de man is des te beter het kwaliteit van het sperma, ook om de dag vrijen schijnt beter te zijn voor de kwaliteit, er staan zoveel van dat soort dingen op, of het helpt allemaal weet ik niet maar baad het niet schaad het niet toch... Wat ik wel heb geleerd uit eigen ervaring is dat je het vooral gewoon leuk moet hebben in bed samen. Zijn jullie al lang bezig om zwanger te worden? 

Succes op het "wachtbankje" de komende 2 weken. Hopelijk is het jullie gelukt en krijg je een dikke positieve knal test 

Anne87 18-04 om 17:43

Dankje voor je reactie chantie ja die berichten overal pfff haha we proberen het luchtig te houden maar stiekem ben je er weer meer bezig  zzijn nu 6 maanden bezig. dus nog niet zo lang maar we hebben toch besloten om  nu met ovulatie testen te beginnen. ik zat er dus iedere maand 2 dagen naast denk ik dus hopelijk een positieve test over 2 weken. lange 2 weken haha.. en jij?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoevaak ' in het Zwanger worden forum