3 dagen LH piek en bloeding

1 antwoord en 36903870x bekeken

Lisette (Gast) 02-05 om 21:05

Hoi,

Ik ben na een miskraam 2 cycli geleden aan de slag met ovulatietesten. De afgelopen periode heb ik heel wat tussentijdse minibloedinkjes die ik niet zo goed kan verklaren, maar de verloskundige gaf aan dat het wel bij herstel van de cyclus kan horen, wat meer doorbloeding etc.

Ik was dus blij dat ik nu voor de 2e keer na de miskraam een LH piek ontdekte m.b.v. ovulatietesten, alleen deze was 30/04 voor het eerst positief en nu (op de 3e dag), 01/05 voor de 3e dag op rij nog steeds. Kan dit? Vandaag ook wat helderrood bloedverlies en glibberig slijm, kan dat een ovulatiebloeding zijn? Ik heb dat niet eerder gehad, maar heb afgelopen 2 dagen ook scherpe steken (die naar mijn idee dus eisprong aankondigen) terwijl ik eerder dat nooit zo duidelijk voelde.

Zijn er vrouwen die ook meerdere dagen LH piek hebben gehad, die op moment van die LH piek bloeding hebben gehad en/of meer steken bij eisprong (na miskraam)? Fijn om soortgelijke ervaringen te horen, vooral als jullie al weten wat het betekent?

reageer

Lisette 02-05 om 21:07

Nu geregistreerd

Je kunt reageren op dit onderwerp '3 dagen LH piek en bloeding' in het Zwanger worden forum