Licht bloed wazig streepje

2 antwoorden en 36325841x bekeken

Sasje (Gast) 17-06 om 20:27

hey iedeeren..ik ben hier met een vraagje want ik weet niet meer wat ik moet doen.
Sinds vorig jaar augustus ben ik gestopt met men pil. 
week en half geleden ben ik een ovulatie test gaan halen en op vrijdag 3-6 was het prijs. Nu heb ik sinds dinsdag licht bloedverlies. Paar streepjes in mijn slip en op men papiertje als ik ga plassen. Tot op vandaag, vandaag iets minder. 
nou heb ik vandaag 2 maal een zwangerschapstest gedaan waarbij een licht streepje te zien was. Ben ik nu zwanger.. of? En vanwaar komt het bloedverlies? Normaal zou ik volgende week mijn regels moeten krijgen.

Weet niet goed wat ik moet denken.. ben ik nu zwanger of niet? Moet ik blij zijn of?.. 
Ik dacht maandag nog eens een testje te doen om te kijken wat het dan geeft..
Heeft hier iemand ervaring mee of ook al gehad?

Alvast bedankt..

reageer

Suuske 17-06 om 21:32

Heej Sasje, klinkt zeker herkenbaar! Ik heb dat ook gehad, eisprong destijds op een zondag, 10 dagen later licht bloedverlies (vooral steeds 's ochtends, rest van de dag nagenoeg niets, wel een dag of 4 geloof ik). Toen ook heel licht positief getest, 3 dagen voor NOD. Op NOD nogmaals getest (Actiontest en CB met wekenindicator) en toen duidelijker positief en CB 1-2 weken . Ondertussen ben ik 36 weken zwanger! Bij mij bleek het dus een innestelingsbloeding te zijn. Maar hou er rekening mee dat het alsnog mis kan gaan... Ik zou idd over een paar dagen opnieuw testen, dan zou je test duidelijker moeten zijn! 
Ik hoop dat je testen mooi oplopen en dat je een goeie plakker hebt!

Sasje (Gast) 19-06 om 16:36

Dankje voor je antwoord! Fijn zo.. en proficiat!.
Hoelang duurde de bloeding bij jou? Bloeding  nog steeds aanwezig bij me en begin me zorgen te maken.. is helderrood tot bruin... morgen nog eens een testje doen. Ben benieuwd.
Groeeetjees

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Licht bloed wazig streepje' in het Zwanger worden forum