Wel of niet zwanger

6 antwoorden en 35791160x bekeken

MamaA 13-08 om 11:26

Hoi Meiden,

Ik ben Sanne en net nieuw hier.
Zit in dubio, vorige maand ben ik gestopt met de pil om zwanger te worden.
Ben vaker met de pil gestopt en dan had ik een cyclus van 22 dagen. Nu heb ik 26 juli mijn laatste menstruatiedag 26 juli gehad.
Daarna geen pil meer genomen. 
Paar dagen daarna buikpijn alsof ik ongesteld moest worden. Zeurend gevoel en heeft 8 dagen aangehouden. Ondertussen wel veel wezen klussen met vriendlief. Paar dagen geleden kreeg ik het gevoel om mijn menstruatie te krijgen, dus deed een Ob in en zag maar een paar druppeltjes bloed. En was na een dag weer weg. Ook heb ik 2 Keer test gedaan en die was negatief. Morgen zou ik in principe overtijd zijn met mijn cyclus van 22 dagen maar geen menstruatiegevoel.
Wel ben ik wat misselijk af en toe maar slik ook antibiotica dus kunnen ook bijwerkingen zijn.

Wie herkent dit? Of heeft advies?

X Sanne

reageer

Anoniem (Gast) 16-08 om 20:03

Kan dit keer gewoon langer duren voor je cyclus weer normaal is. Als dat vorige keer zo was wil niet zeggen dat dat deze keer ook zo is helaas.
De symptomen van ontpillen lijken veel op die van een zwangerschap. Aangezien je testen negatief zijn kan je alleen nog afwachten wanneer je menstruatie komt.

Mellie 17-08 om 10:05

Hou mamaA,

Kan zijn dat je cyclus langer is dan voorheen. Ik denk dat de pijn die je voelde en het bloedverlies zoals jij het beschrijft een innestelingsbloeding kan zijn.
Als het dat is dan kan je nog niet positief testen! Volgende week een nieuwe test en afwachten ;-)

MamaA 20-08 om 10:15

Hoi Mellie en Gast,

Bedankt voor jullie reacties.
Ik heb inmiddels een test gedaan, stuk of 6 want geloofde mijn ogen niet.
En ben zwanger van mijn 2e kindje... Erg blij! 

Z

Mellie 21-08 om 07:12

Hallo MamaA,

Proficiaat!!! Geniet ervan :-) groetjes

maantje 21-08 om 22:27

Hoi, ik heb 25 augustus (donderdag) mijn nod, heb vanmorgen early test gedaan van kV helaas negatief! Wanneer had jij getest? In ieder geval van harte met je zwangerschap!

Xxx maantje

Mellie 22-08 om 09:27

Hey Maantje,
Als je te vroeg test (ook met een early test) is de kans veel groter dat het negatief is! Ik zou nog eens testen als je overtijd gaat en dan ben je zeker.
Zo een test is voor sommige vrouwen wel goed omdat zij meteen veel HCG aanmaken en dus positief kunnen testen vroeger maar de meeste vrouwen beginnen dit pas aan te maken op de dag dat ze normaal ongesteld moeten worden.
Groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of niet zwanger ' in het Zwanger worden forum