Ontpillen of overtijd

10 antwoorden en 35794118x bekeken

Marieked86 (Gast) 01-09 om 18:39

Hallo,

Hopelijk in het juiste onderwerp geplaatst.
Ik zit met een dilemma, ik ben ruim 7 maanden gestopt met de pil en heb goed bijgehouden hoe m'n cyclus was. 25-25-28-26-25-28, niet heel regelmatig maar ook geen grote verschillen.
Nu ben ik dus niet meer ongesteld geworden, ik ben uitgegaan van m'n langste cyclus+1 dag (30 dagen dus), maar ben inmiddels al 9 dagen 'overtijd', heb in deze tijd al 3 testen gedaan en ze zijn alledrie negatief.
Zou dit nog door het ontpillen kunnen komen, en dus een langere cyclus of ben ik echt overtijd? Ik heb erg pijnlijke borsten en tepels (dit heb ik bij normale menstruatie nog nooit gehad), opgeblazen gevoel in buik, veel witte afscheiding en wel iets sneller moe. 
Hoe lang moet ik nu nog wachten om weer opnieuw te testen? Gewoon afwachten tot ik 25/28 dagen 'overtijd' ben en dus misschien een cyclus gemist heb of over aantal dagen weer testen en misschien dus laag hcg gehalte?

reageer

Vivian 02-09 om 14:07

Hoi lieverd, wat vervelend die onzekerheid. Het is lastig als het opeens anders gaat maar er is ook geen antwoord te geven. Alles kan eigenlijk zolang je niet bloed! Heb je je eisprong gevoeld, heb je normaal ook witte afscheiding rond je nod? Verschilt van vrouw naar vrouw en ik heb ook wel eens 1 of 2 keer een gekke cyclus ertussen zitten. Hopelijk voor jou raak!

Ellie 02-09 om 16:40

Hoi hoi.

Ik heb nu precies hetzelfde als jou. Wat vervelend is dit he? Ik ben nu ook 2 weken overtijd. En test inderdaad ook negatief. 

Ik denk dat ik nu nog maar een
Week wacht voor ik echt ga testen. 

Wanneer ga jij weer testen?

Marieked86 (Gast) 02-09 om 17:30

Ellie, gelukkig ben ik niet alleen hierin  
Ik ga zondag maar weer testen, dan met digitale test van CB, ik word namelijk ziek van die vage streepjes die er misschien niet eens zijn. Wanneer test jij weer? 
Vivian, ik heb wel vaker witte afscheiding rond menstruatie, maar niet zo veel als nu. Eergisteren dacht ik tijdens lopen dat ik ongesteld werd, voelde dat het nat werd. Bleek dit dus witte kleverige afscheiding te zijn. Ik heb nooit last van pijnlijke of gezwollen borsten rond menstruatie, maar nu ontzettend. Mijn bh's beginnen echt krap te zitten.

Marieked86 (Gast) 02-09 om 17:33

Mijn eisprong heb ik niet gevoeld geloof ik, moet ook eerlijk toegeven dat ik daar niet echt op gelet heb (stom he). Maar staat me niet bij dat ik daar echt iets van gemerkt heb, ook geen innestelingklachten.

Marieked86 (Gast) 02-09 om 17:36

Ellie, jij ook a-typische 'klachten'? Waarom denk jij dat de test uiteindelijk positief aan moet geven? Ik krijg met de dag minder het gevoel ongesteld te moeten worden en daarom twijfel ik ook zo aan uitslag test. Maar misschien inderdaad zoals Vivian zei, een rare cyclus.

Ellie 03-09 om 10:43

Hoi hoi, 
Ik heb geen idee waarom die positief zou moeten worden. Ik heb wel een ander gevoel in mijn lichaam, maar meer dan dat eigenlijk niet. 

Ik lees ook dat je eigenlijk ook geen menstruatie echt kan overslaan. Alleen als je geen eitje hebt gehad of er iets anders aan de hand is. 
Ik heb echter wel weer op slijm gelet, en wist ook wanneer mijn ovulatie was. 
En hebben toen ook geklust, maar voorals nog nog steeds echt heel onzeker nu. Ik heb inderdaad ook geen gevoel nu nog ongesteld te moeten worden.. Jk denk dat ik maandag even naar de huisarts bel. Dan bel ik 16 dagen overtijd en zit ik in dag 46 na m'n vorige menstruatie. Normaal 31 dagen
Lees ook dat je lichaam je echt voor de gek kan houden dus durf eigenlijk echt niks te hopen.

Stellar 03-09 om 11:19

Hallo allebei,
Mijn cyclus was deze keer tot zo'n 46 dagen (zo'n 2 weken overtijd), toen kreeg ik bruine afscheiding, gecombineerd met wat bloed. Dit zat een week lang (tot de dag van vandaag) in lichte mate in mijn onderbroek, en bij het afvegen. Ik ga er van uit dat dit mijn menstruatie is maar heb het nog nooit zo gehad (ben een aantal jaar geleden met de pil gestopt en dit geen enkele keer gehad).
Ik heb nu al 1,5 week geen test meer gedaan, daarvoor wel echt meerdere.
Ik had trouwens ook klachten als gevoelige tepels, stevigere borsten, wat misselijk. Dit is echter weer overgegaan sinds ik bovengenoemde klachten heb.
We gaan er van uit dat ik over een maand weer 'gewoon' ongesteld wordt, maar onzeker wordt je er wel van.

Vivian 04-09 om 08:39

Jeetje meiden wat onhandig zo'n onregelmatige cyclus! Hebben jullie dat altijd al dan? Het lastige is dat menstruatie klachten wel lijken op zwangerschap. Ik vind het echt niet chill voor jullie! Hopelijk snel een positieve test!

Die witte kleverige afscheiding heb ik meestal na mijn ei, nu ook. Loopt er dan ook wel wat uit,
maar een maandverbandje is voldoende. Hopelijk was het deze ronde raak!

alexandraaa 05-09 om 06:07

Ik zit in hetzelfde schuitje als jullie, wel heb ik blauwe aderen op m'n borsten, bultjes Rond m'n tepelhof, duizeligheid, witverlies op m'n menstruatiedagen, opvliegers .. En een negatieve test.. ? Weet niet meer wat ik ermee moet.

Lisa 20-09 om 00:03

Weetje al meer ? Of heb je al getest?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ontpillen of overtijd' in het Zwanger worden forum