Wel of geen kans op zwangerschap?

2 antwoorden en 35754317x bekeken

Toetje 07-09 om 11:25

Goedemorgen!
Ik heb een vraagje. In december 2014 ben ik gestopt met de prikpil vanwege kinderwens. Pas in oktober 2015 kwam mijn menstruatie weer op gang en die kwam gelukkig gelijk heel regelmatig. Maar helaas gebeurde er niks, terwijl we al 2 kindjes hebben en die waren wel in no-time verwekt.
Mijn cyclus is altijd 24-26 dagen (dat was hij voor ik aan de prikpil ging ook). Afgelopen cyclus kreeg ik rond dag 24 de normale menstruatie symptomen, zoals opgezette borsten, opgezette buik en heel prikkelbaar. Maar tot op dag 30 geen menstruatie! Ik was dus al 4 dagen overtijd. Het was zondag en ik was van plan om maandag een test te gaan halen. Helaas kreeg ik in de namiddag toch krampen en bloedverlies. Ook was de spanning op mijn borsten gelijk weg.
Het rare is, dat vanaf dinsdag (dus 2 dagen) de bloeding ophield, terwijl mijn menstruatie altijd echt wel 4-5 dagen aanhoudt. Nu anderhalve week later heb ik nog steeds dat gespannen gevoel op mijn onderbuik alsof ik ongesteld moet worden. Ik snap er niks meer van. Mijn borsten zijn gewoon normaal en dat was voor mij altijd het meest aanwezige zwangerschapssymptoom in het eerste trimester.
Moet ik nu toch maar een test gaan halen? Ik zit in het buitenland en kan niet zomaar even naar de DIO of zo toelopen. Ik moet er echt voor op pad. Ook naar een dokter toe gaan is een hele onderneming hier.
Een bloeding op dag 30 (4 dagen overtijd) kan toch geen innesteling meer zijn? Ik dacht zelf aan een vroege miskraam. Maar is het dan normaal dat je zo lang nog een vervelend gevoel hebt in je onderbuik? Heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes,

Toetje

reageer

MamaN 21-09 om 13:08

Hi Toetje,

Het klinkt eigenlijk wel een beetje als een vroege miskraam. Ik heb zelf een miskraam gehad met 9 weken en ook nog 4 weken lang buikpijn gehad.

Hoe gaat het nu?

Toetje 02-10 om 10:07

Het opgezwollen gevoel bleef zowat tot ik netjes op dag 26weer ongi werd. Sindsdien ben ik weer “normaal”... Op naar ronde 14...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of geen kans op zwangerschap?' in het Zwanger worden forum