Opnieuw testen

12 antwoorden en 35472235x bekeken

Bueno 18-09 om 19:47

Hoi iedereen,

Wellicht stel ik nu hele domme vragen, maar ik zit in onzekerheid en dat is gewoon irritant. 
Momenteel ben ik 2 dagen overtijd. 
Dit is op basis van een gemiddelde cyclus van 26 dagen (28, 25, 26 en 23). Ik zit nu op dag 29, als ik eerlijk ben verwacht ik morgen niet ongesteld te zijn, want heb al 2 weken gevoelige en soms ietwat pijnlijke borsten en steekjes, zeikerig gevoel met vlagen in m'n baarmoeder. Al lijkt het soms wel m'n blaas te zijn...? Ik moet ook vaak plassen. Maar je raad het al, test is negatief. Heb 2 early testen gebruikt van kruitvat. Op nod negatief en vandaag (2+) negatief. 
Nu mijn vragen: wanneer zal ik opnieuw testen en welke test zal ik hier voor gebruiken?
Ik heb nog 1 test-point test van de Etos liggen. 
Laatste vraag: heeft iemand ervaring met laat positief testen?

reageer

Mila (Gast) 18-09 om 21:02

hoi hoi,

Ik geloof niet meer in earlu testen, vorige maand een posi test met matcare maar gewoon ongesteld! Ik zou er niet van uit gaan dat je posi test bespaar jezelf die elende en het verdriet, ik ben namelijk ook enorm verdrietig geweest meer dan eerdere maanden!

Ik hoop dat je zwanger bent laat even wat weten 

Bueno 18-09 om 21:11

Bedankt voor je reactie Mila! Ik was al bang dat niemand op mijn post wilde reageren, omdat iedereen eigenlijk deze vragen wel eens stelt en ik een beetje naar de bekende weg vraag maar ja a girl can dream right? 
Over de earlytest. Ik dacht nog "extra gevoelig" dus als ik na m'n nod test dan geeft hij vast wel een posi aan. Nou nee dus. Beetje spijtig. 
Maar ja, moet maar gewoon "even" geduld op brengen.. Bah

Bueno 18-09 om 21:12

Erg klote trouwens dat je een positieve test hebt gehad en dat het uitgedraaid is in een menstruatie. Hopelijk heb je snel een plakbaby!

Mila (Gast) 18-09 om 21:13

ja het is echt vervelend dat je overtijd bent ik hoop dat je net als in de verhalen op internet laat het hgc hormoon aanmaakt
En toch wel zwanger bent!

Bueno 18-09 om 21:20

Ik ben heel benieuwd. Morgen zit ik op dag 30. Denk dat ik woensdag ofzo weer ga testen. Wil eigenlijk pas vrijdag testen maar weet niet of ik dat geduld kan opbrengen. Maar ik kan me niet voorstellen dat ik van een cyclus van 23 dagen naar een cyclus van 33 ga. Maar nahja. We zien wel!

MamaN 19-09 om 11:25

Hi Bueno,

Ik had pas bij 5 dagen overtijd een licht positieve test, dus het zou wel kunnen daarvoor heb ik alle dagen negatief getest.

Succes, spannend! Ik duim voor je!

Mila (Gast) 19-09 om 11:35

hey hoe gaat het nu met je?
Hoop voor ke dat je nog niet ong bent geworden!

Liefs

Bueno 19-09 om 11:36

Ik kreeg vandaag roze afscheiding! Daar ik overtuigd was dat ik niet ongesteld zou worden, ben ik toch echt bang dat ik het wel ga zijn. Menstruatie is nog niet doorgebroken, zal morgen dan wel gebeuren. Nu dus alleen roze afscheiding. Niet heel veel. 
Maar bedankt voor het duimen!

Mila (Gast) 19-09 om 11:38


Hoop dat je niet heel verdrietig bent, hoeveelste ronde is dit voor je?

Bueno 19-09 om 11:47

Hoi Mila,

Ik ben wel teleurgesteld en ik merk dat m'n geduld een beetje op raakt. Maar ik weet ook dat er dames zijn die er tig jaren over doen en nog steeds niet zwanger zijn, dus ik moet niet zeuren   . 

Ik ga nu naar ronde 11, maar ik ben in maart zwanger geweest, helaas is dit uitgelopen op een miskraam.

Mila (Gast) 19-09 om 12:47

oh wat erg voor je, dan ben je zwanger en dan verlies je het. Ik hoop dat je deze ronde dan toch echt zwanger bent! Ik begrijp echt dat je geduld op is nu. Ik ben in ronde drie en vind dit al lang! Ga vandaag wat leuks doen, zoek iets van afleiding dikke kus

Bueno 19-09 om 17:18

Dankje, gaat helemaal goedkomen. Gewoon blijven lachen! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Opnieuw testen' in het Zwanger worden forum