Twijfel gevalletje

5 antwoorden en 35391921x bekeken

swandy 16-10 om 11:53

Zo spannend weer, op 26 maart mama geworden van Levi helaas is hij te vroeg geboren 23 weken en 5 dagen waardoor hij het niet heeft overleeft, na onderzoeken en een operatie mogen wij het vanaf 7 september weer proberen, nu ben ik op 9 september ongesteld geworden nadat ik op 7 september ben gestopt met de hormoon medicatie femoston deze heb ik 6 weken geslikt, hierna volgde een ongesteldheid die ik moet zien als een nep bloeding n.a.v de medicijnen, nu had mijn lichaam uit zichzelf zo,n twee weken geleden ongesteld moeten worden maar er komt maar niets, gisteren en vandaag getest en zie een heel licht tweede streepje, dit is wel heel apart want dan zou ik wel heel snel zwanger zijn, de cb digital test zegt nog niet zwanger maar de twee kv testen geven een lichte streep, uiteraard ondanks de spanning wacht ik weer een paar dagen voordat ik weer test maar vind het zo spannend weer dat ik het graag met jullie wil delen .... liefs Wendy 

Zie foto van de tests 

reageer

Nahla 16-10 om 13:02

Heftig Swandy! Heb je enig idee wanneer je eisprong was? Ik duim met jullie mee!

* 16-10 om 13:09

Allereerst Wendy wat een verdriet moet je hebben gehad een geboorte en dan gelijk het kindje niet meer bij jullie..
Gecondoleerd met het verlies, lijkt me ondragelijk... Maar ik weet echt wat verlies is hoor inmiddels wel 4 of 5 miskramen gehad !!!

Je testen zien er hoopvol uit ik hoop dat je over een paar dagen wel dik positief test...
Heel veel succes..

Vlinder87 16-10 om 14:28

Lijkt me heel heftig wendy. Super dat jullie er weer voor gaan! Ik zie idd een 2e streep. Die zou ik als duidelijk positief zien. Cb heeft meer het nodig dan deze test. 
Gefeliciteerd!

swandy 16-10 om 18:37

Bedankt voor jullie reactie ondertussen ook een cb plus gedaan en deze is positief wij zijn zo blij ????

Nahla 16-10 om 18:59

Super leuk nieuws, proficiat!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfel gevalletje ' in het Zwanger worden forum