Hoe groot is de kans alsnog ongesteld

3 antwoorden en 35255342x bekeken

Ano (Gast) 27-10 om 13:55

Hallo dames,
Ik vroeg me af hoe groot de kans isdat
Ik alsnog ongesteld word moet morgen eigenlijk volgens een 28dagen cyclus ongesteld worden en nu heb ik de afgelopen 3 dagen testen gedaan en alle 3 positief nu ben ik tog bang dat ik alsnog ongesteld word want heb wel heletijd zoon soort gevoel in m'n buik niet heel erg maar wel een beetje kan iemand me helpen? Dankjulliewel 

reageer

Anoniem (Gast) 27-10 om 15:07

je buik kan ook gevoelig zijn omdat je zwanger bent, je baarmoeder moet zich daar ook op voorbereiden. Het is heel lastig om te zeggen wat je kansen zijn om alsnog ongesteld te worden omdat je nog zo pril zwanger bent. Probeer er van te genieten en niet te veel stil staan bij de gedachte dat het mis zou gaan. Zolang je niet bloed gaat het in principe goed. hoop dat je met een paar weken een kloppend hartje ziet en dan zal de onzekerheid ook minder worden.

klaravs 28-10 om 18:47

Hee, ik las je verhaal.
Mag ik vragen welke testen jij hebt gebruikt? Want ik moet aankomende maandag ongesteld worden maar kan niet zolang wachten. Maar weet niet welke testen betrouwbaar zijn die je eerder kunt doen dan de verwachte dag. Ik hoor t graag van je! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe groot is de kans alsnog ongesteld' in het Zwanger worden forum