Ben ik dan toch zwanger?

15 antwoorden en 35252534x bekeken

anoniem009 29-10 om 09:00

Hallo allemaal,
Sinds mei dit jaar ben ik gestopt met de pil. Mijn menstruatie is nu als volgt: 1e keer 50 dagen, daarna 43 en daarna 35. Er zit een patroon in, steeds precies een week korter, dan zou je nu denken, de volgende is dan naar 28 dagen. Dat had dan 19 oktober moeten zijn;-). 
Nu ben ik nog steeds niet ongesteld. Maar sinds de week van 19 oktober heb ik sterk het gevoel dat ik zwanger ben. Stemmingswissselingen, heel moe en rommelende darmen. Daarom heb ik afgelopen maandag een test gedaan(cb digital). Niet zwanger. Ik had zoiets, dat kan niet. Ik had nog een kv test liggen, na 5 minuten zo goed als geen streepje, in het licht houdend heeeel licht. Dus ik dacht, m'n gevoel zit vast fout en m'n cyclus zal wel gewoon de 35 dagen weer aanhouden. Nu ben ik nog steeds niet ongesteld...had dan afgelopen dinsdag moeten zijn. Is het dan toch waar? Of kan een cyclus ineens weer langer duren. Durf bijna geen test meer te doen haha. Heb sinds dinsdag wel gevoelige tepels, last van m'n buik en zere benen. Nu heb ik dit ook wel als ik ongesteld moet worden, maar toch voelt dit anders. 
Ik ben even benieuwd wat jullie visie hierop is;-) bedankt alvast!!

reageer

lillyyy 29-10 om 09:05

Heb er zelf nog niet echt ervaring mee.. maar zou zeggen doe nog een testje? Dan ben je ineens zeker

Anoniem (Gast) 29-10 om 15:18

Kan ook zijn dat je cyclus iets korter is geweest als die 35 dagen maar nog niet zo kort als de 28. Zou dus gewoon weer een test doen. 

anoniem009 29-10 om 21:17

Toch maar een test gedaan. Helaas negatief. Maar iets in mij zegt toch dat dat niet klopt. Wat te doen? Aargh haha

Anoniem (Gast) 29-10 om 22:30

Als je niet ongesteld wordt over een week weer testen

klaravs 31-10 om 22:23

Zou gewoon vragen bij de dokter of je mag bloedprikken, ze kunnen in je bloed zien of je pas geleden een eirsprong hebt gehad en dan zou ik er meteen bij vragen of ze ook meteen kunnen kijken of je zwanger bent want dat kunnen ze ook in je bloed zien.. Dan weetje het ook meteen anders zit je steeds in onzekerheid want wie weet heb je wel hellemaal geen ei gehad of maak je weinig hcg gaan.
Ben je nog steeds niet ongesteld of positieve test in handen?

anoniem009 01-11 om 19:42

Bedankt voor je reactie! Inmiddels een week overtijd. Nog steeds niet ongesteld. Pijnlijke tepels zijn verdwenen, wel aderen op m'n borst en hals die goed zichtbaar zijn. Verder merk ik niet heel veel. Wel moe. Afgelopen zondag nog weer een test gedaan. Was negatief. Geeen idee meer. Misschien inderdaad toch bloedprikken. Kan het zo zijn dat hcg echt later op gang kan komen? En bijna geen symptomen heb. Maar ook geen ongesteldheids symptomen. 

klaravs 01-11 om 22:18

Ik heb vandaag inmiddels ook bloed laten prikken ik ben 3 dagen overtijd. En ook geen positieve zwangerschapstest dus ik weet hoe frustrerend dat is.. Je wilt gewoon weten ben ik zwanger ja of nee? 
Maar het kan idd wel, toevallig een vriendin van mij die op de verwachte nod niet ongesteld werd meteen getest helaas negatief toen heeft ze later die week meerdere negatieve testen gehad en ook niet ongesteld toen heeft ze ongeveer een week anderhalve week na haar verwachte nod toch echt positief getest!! Dus het kan zeker inmiddels moet ze over 7 weken alweer bevallen! 
Ze is al een keer eerder zwanger geweest (dat is een mk geworden van 9 weken) maar toen had ze precies t zelfde dat ze pas naar een week anderhalve week positief testen na haar nod. 
Het kan dus zijn dat je weinig hcg aanmaakt
Heb je nog getest? 
Als ik jou was zou morgen meteen de dokter bellen en vragen voor het bloedprikken zou wel beetje overdrijven anders zeggen ze ja wacht nog maar af
Ik denk zo waarom steeds in onzekerheid zitten als je het ook zo kan weten? Ik krijg de uitslag al na een dag dus
Hoop dat je wat aan me reactie hebt, succes!

klaravs 01-11 om 22:19

En trouwens toen ze teste na een week was het streepje heel licht dus t kan zeker!!

anoniem009 02-11 om 07:58

Bedankt voor je reactie Klaravs. Ik ben helaas vanmorgen ongesteld geworden.. week later. Snap er niks van. Maar goed, niks aan te doen! Laat je even weten wat jouw uitslag is? succes! 0

klaravs 02-11 om 23:22

Ooh dat is balen he! Maar liever ongesteld worden dan dat je steeds in de onzekerheid zit toch tenniste vind ik. 
Nou ik werd vanmorgen gebeld door de gynocoloog met de uitslag van de bloeduitslag..
Maar was helaas niet zwanger, mijn testoron was heel erg hoog dus blijkt dat me eitje ongeveer een week geleden pas is gesprongen.. Dus ze adviseerde me om nog 10 te wachten op ongesteld worden of niet en dan te testen..
Maar het rare is ik voel hem altijd springen nu dus niet Maarja nou vind ik wel fijn dat ik weet waar ik aan toe ben! Want was nu eigelijk dan ook 4 dagen overtijd 
Dus zo zie je maar weer je eitje springt niet altijd op de verwachte dagen.. 
Voor jou op naar de volgende ronde... Succes

New_wifey 07-11 om 16:36

Hier net hetzelfde, 1 dag over tijd en een negatieve test. 5 dagen later nog steeds niet ongesteld dus weer een test negatief vandaag 7 dagen over tijd weeral negatieve test hoewel deze morgen op de test een zeer licht streepje verscheen dat enkel zichtbaar was in het licht en pas na 2 minuten verscheen ipv 1 minuut zoals er in de bijsluiter stond waardoor ik het niet helemaal vertrouw  dus nu ben ik deze morgen bloed gaan laten prikken en straks weet ik de uitslag. De dokter vertelde me dat het echt kan dat je pas laat voldoende hcg aanmaakt voor een positieve test. 
Dus duimen maar dat hij positief is 

klaravs 07-11 om 22:54

5 dagen overtijd bloedtest gedaan.. niet zwanger...
maar ze zag wel dat me eitje pas geleden was gesprongen..
nou moest ik afwachten maar had zoon pijn aan me borsten dus dacht ga toch ff testen dit was 5 dagen na de negatieve bloeduitslag nou wat denkje ZWANGER!!!
kon het niet geloven, ik had gestest met een action test daarna met een clearblu die gaf meteen 1-2 weken aan.
dus stel je hebt negatieve bloedtest en later nog niet ongesteld zou ik na een paar dagen toch nog keer testen succes

New_wifey 08-11 om 05:52

helemaal niet nodig meer nodig om te testen want ja hoor de bloedtest zij overduidelijk ZWANGER  Mijn geluk kan niet meer op. We kijken er al zo lang naar uit. Dokter zij dat mijn hcg gehalte 18 was en dat de meeste sticks maar meten vanaf 25 vandaar dat het altijd negatief was 

ellen29 09-11 om 20:38

Super leuk dames lekker van genieten ????

ellen29 09-11 om 20:39

Die vraagtekens moesten een hartje zijn 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik dan toch zwanger?' in het Zwanger worden forum