2 x negatief testen

5 antwoorden en 34891917x bekeken

Neeltje (Gast) 15-11 om 21:30

Hi, Momenteel ben ik al 5 dagen overtijd en me testen blijven maar negatief. 3 stuks gedaan. De huisarts zei ja je hebt echt een positief test nodig om langs te mogen komen. Uiteindelijk was het van misschien kan de ha je gerust stellen. Heeft iemand ook ervaring met negatieve testen en was toch zwanger?  de eerste week na bevruchting had ik echt kramp en ontzettend honger nu nog steeds blijf maar eten.... En doe normaal nooit. Symtonen zijn er wel alleen geen plusje. 

reageer

ellen29 16-11 om 19:12

Hoi neeltje,
Ik heb bijna precies hetzelfde ik ben nu 4 dagen overtijd en bij mijn eerste zwangerschap had ik op de 11 dag na eisprong een positieve test, en toen helemaal geen symptomen..  word dit jouw eerste zwangerschap? En heb je ovulatietesten gebruikt? Want wanneer is jou eisprong geweest?
Mijn positieve ovu test was vrijdag 28 okt en vrijdag of zaterdag had ik ook echt veel cervix slijm dus denk echt me ei gehad op 29 ste dus nu ben ik 18 dagen verder. 
Nu heb ik al een paar dagen echt veel last van me maag in de avond en sochtends wat misselijk en nu heel erg vermoeid.. ook heb ik echt last van me hormonen doordat ik al een paar dagen niet te genieten ben en niks kan hebben van me vriend.. maar gister ochtend toch geen positieve test... 
ik las ergens dat het na 17 dagen na ei, moet je ei echt ingenesteld zijn.. of heb ik het mis? Kan het nog langer duren?
Spannend he wannneer ga jij weer testen 

klaravs 16-11 om 23:49

Ja was 3 dagen overtijd(wat ik normaal nooit ben) bloedtest laten doen nou niet zwanger maar ze zag wel dat me eitje pas geleden was gesprongen had een hcg waarde van 3,5 en als je boven de 5 zit is het een beginnende zwangerschap nou day was bij mij dus niet het geval. Nou wat denk je wat ik heb 5 dagen de bloedtest getest en wat denkje dik positief!! Dus t kan wel.. Je moet gewoon de dokter bellen en zeggen dat je al langer als anderhalve week over tijd bent en dat je bloed wil prikken anders laten ze je echt niet komen en dan zit je steeds in onnodige onzekerheid 

Yeskuh 17-11 om 13:13

Ik ben op dit moment 5 dagen over tijd.. Gisteren Kruidvat 2 voor 5 test gedaan, na 5 minuten verscheen er niets, na 6 minuten een licht streepje.. Huisarts gebeld en zondag opnieuw testen anders maandag langskomen! Spannend!

ellen29 17-11 om 13:26

Vanmorgen getest en weer niks... wel voel ik me iets beter minder last van me maag dus miss word ik wel gewoon ziek.. nou laat die ongesteldheid dan maar komen maar toch liever een positieve test  me testen zijn op dus ik wacht tot maandag af, en anders ga ik de dokter bellen.. 

elm (Gast) 18-11 om 03:22

dus klaravs na 8 dagen overtijd een positieve test.. wat super ! Gefeliciteerd 
Yesz89 binnen 10 min moet toch een streepje komen ? Een streepje is een streepje dus komt vast goed heel leuk! Ook gefeliciteerd 

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 x negatief testen' in het Zwanger worden forum