Wachten.....

3 antwoorden en 34848530x bekeken

Meisje1907 07-12 om 14:23

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer.

In week 1 en week 3 van mijn pilstrip ben ik de pil vergeten 2 keer. Nu had ik rond de 14e dag (dus ongeveer rond de eisprong) een heftige steek van 3 seconden onder in mijn buik. Daarna was het gelijk over. Een aantal dagen later had ik een beetje rose afscheiding met afvegen en was daarna ook weer over. De dag erna nog een beetje rose afscheiding daarna niks meer. De dagen erna kreeg ik last van mijn onderrug en een misselijk gevoel met steeds boeren als gevolg (sorry , gelukkig nog niet hoeven spugen). Ook steeds vage hoofdpijn en wat duizelig steeds. Kwa ontlasting is het de laatste dagen ook een ramp... kan maar 1 keer in de 2 dagen ongeveer goed naar het toilet om het maar even zo te zeggen. Voel me tot op het moment toe nog niet lekker (onderrugpijn en misselijk enzovoort) en me tempratuur zit tussen de 36,4 en 37. Ik dacht eerst een griepje maar mijn onderbuik gevoel voelt als wat anders. Mijn borsten lijken ook wat gegroeid te zijn en zijn soms wat gevoelig. Voel me echt uitgeput hele dagen pfff  

Ik lees zoveel forums over dit en het komt allemaal zo overeen en de dames die hetzelfde hebben bleken ook allemaal zwanger te zijn.

Normaal voel ik me echt niet zo voor mijn NOD dus ben echt zo benieuwd...

Hopelijk blijft het lekker weg  

Ik heb de HA gebeld en gevragen wat ik hiermee moet, zij zei dat ik vandaag moet stoppen met de pil en eventuele menstruatie moet afwachten. Stel ik ben 2/3 dagen overtijd dan testen en over 2 weken nog een keer proberen aangezien het allemaal wel op een prille zwangerschap lijkt. 

Wat denken jullie?


Liefs! 

reageer

Meisje1907 07-12 om 14:25

Oja.... me buik borrelt dag in dag uit..... heel irritant. Voel soms ook echt plopjes in me buik

MamaN 07-12 om 17:48

Maar ik snap het niet helemaal, waarom ben je dan aan de pil als je hoopt op een zwangerschap ?

Meisje1907 07-12 om 18:56

Omdat we het liefst nog even wilden wachten maat beide zoiets hebben van als het komt dan komt het.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wachten.....' in het Zwanger worden forum