Lang overtijd..

7 antwoorden en 34704946x bekeken

Mamalis 21-12 om 00:25

Hallo Dames!
Normaalgesproken vraag ik niet zoveel op forums en dergelijke maar ben nu toch wel erg benieuwd naar jullie mening!

Ongeveer 3 maandjes geleden ben ik gestopt met de pil. En eigenlijk kan ik er altijd wel vanuit gaan dat ik rond de 3e van de maand ongesteld word. Soms een dagje eerder, soms eentje later. Nu is het inmiddels 21 december en is er nog steeds niets..
Ik heb na 2 dagen overtijd een test gedaan, deze was duidelijk negatief.
En ik heb na 10 dagen nog een test gedaan. Deze vluchtig bekeken en niks gezien. Deze test heb ik in het vuilnisbakje in de badkamer gegooid en de volgende ochtend wilde ik deze legen. Mijn oog viel op de test en ik zag opeens 2 streepjes.. nu weet ik dat een test niet betrouwbaar meer is na bepaalde tijd, maar wat is jullie ervaring hiermee?
Ik heb alleen nog een test liggen van de action, die ik morgenochtend wil gaan doen.
Wat is jullie verdere ervaring met de action test? Ik hoor voornamelijk heel veel goeds over Kruidvat, van de mensen in mijn omgeving.

Alvast bedankt voor het meedenken!
Liefs

reageer

Mamalis 21-12 om 07:33

Ik heb zojuist een positieve test gehad 

JojoB 21-12 om 07:35

Als je echt zwanger bent wordt iedere test positief. We willen het gewoon vaak al te snel weten. Waardoor weten vroeg en dus negatief testen. Had je nadat je gestopt Was met de pil direct een regelmatige cyclus? Want je zult niet de eerste zijn bij wie een en ander even op gang moet komen.
succes! Ben heel benieuwd! 

JojoB 21-12 om 07:37

Gefeliciteerd! !!!!!

Mamalis 21-12 om 18:27

Dankjewel   ! Eigenlijk was mn cyclus meteen wel al regelmatig. Voor mijn 1e zwangerschap was het drama, zelfs met de pil was er geen regelmaat in te krijgen. Raakte toen zwanger op mijn 18e. Dus we hebben al een geweldig mannetje van bijna 9. Maar na de zwangerschap is er altijd heel veel regelmaat geweest, zowel met als zonder pil. Had me er op voorbereid dat het wel een tijdje kon gaan duren dus dit was een echte verassing ? 

JojoB 21-12 om 22:57

Heerlijk dan toch dat het zo vlot al gelukt Is. En wat heerlijk dat er na al die tijd nog een kleintje komt. Mijn Kids zijn nu 6 en 8 en beleven deze zwangerschap heel bewust. Het zijn echt nu al grote broer en en zus en maakt mij als mama super trots. Kan me ook heerlijk op de zwangerschap focussen en straks ook echt weer genieten van dat kleine 

Mamalis 22-12 om 20:34

Wat leuk! Nog een mama met leeftijdsverschil kindjes
In het begin zag ik het leeftijdsverschil echt als iets heel negatiefs maar mijn zoontje vraagt zo vaak naar een broertje of zusje dat ik denk dat dat wel goed komt! Hij weet voorlopig nog even van niks haha

JojoB 22-12 om 22:29

Grappig. Mijn Kids vroegen idd ook heel vaak om nog een broertje of zusje. Leek ze zo leuk. Waren ook echt Door het dolle heen toen We het vertelDen. En nu zijn ze echt heel lief en behulpzaam en kunnen ze niet wachten tot hun zusje echt geboren wordt. Duurt natuurlijk niet lang meer.... maar toch. Kan ze niet snel genoeg gaan

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Lang overtijd..' in het Zwanger worden forum