Beetje vreemd

4 antwoorden en 34536064x bekeken

Mamavan (Gast) 08-01 om 11:16

Dag allemaal!
Ik zit al weken met de irritatie dat er continu een ligt streepje ( ver weg) te zien is op mijn ovulatie testen (test-it)  na de hoop een beetje opgegeven te hebben teste ik ineens een veel duidelijkere streep. Nog niet zo donker als de test streep maar wel donkerder dan alle streepjes daarvoor. Maar.. en nu komt het leuke.. de afgelopen 2 dagen veeg ik 1x per dag een beetje bloed af en dat is het.... wat kan dat nou toch zijn in combi met die donker wordende streep op mijn test?! Ik heb overigens wel een gevoelige onderbuik.. beetje soort van menstruatiekramp. 

Reactie zou fijn zijn

reageer

Mila (Gast) 08-01 om 12:30

hoi hoi
Misschien heb je wel een ovulatie met bloedverlies, ik heb wel eens vaker gelezen dat het mogelijk is. Of je ovulatie komt er aan ivm de donker wordende test! Ik had de laatste twee maanden op dag 19 pas mijn ovulatie!!! Met een cyclus van 28. Dus ik denk aan een late eisprong. Hoop dat je vanavond een dikke streep krijgt dan weet je waar je aan toe bent! En blijven klussen.

Liefs

Mamavan (Gast) 08-01 om 16:14

Dag Mila, 
Bedankt voor je reactie. Ja ik kan hier totaal geen pijl op trekken. Heb dit ook nog nooit gehad.. ik zit overigens al op dag 34.. dan is mijn ei wel heel erg laat. Maar goed ben pas eind September van de pil dus het is goed mogelijk dat het allemaal nog niet zo op rolletjes loopt zoals het moet.  Maar je wilt zo graag he.. de eerste ging ook snel.. dus ben eigenlijk al een beetje verwend ????

galgo_mom 09-01 om 13:08

Ik had bij mijn ovulatie ook altijd wat bloed en menstruatiekrampen, dus dat kan! 

Gwen 17-01 om 11:10

Hey! Ik heb ook altijd een zeer pijnlijke ovulatie... Echt afzien sommige maanden! Dus menstruatiepijn bij ovulatie kan zeker. bloedverlies heb ik wel nog niet bij ovu gehad...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Beetje vreemd' in het Zwanger worden forum