Tips geduld met testen??

4 antwoorden en 34485620x bekeken

s 10-01 om 00:00

Hai allemaal!!

Al een aardig tijdje en wat miskramen verder houd ik elke maand hoop en schommel ik met rust en onrust los laten en focus.
Het verschilt per moment maar op sommige dagen wil ik tegen beter weten in zo graag testen. Heeft iemand tips hoe je daar beter mee om kunt gaan? Hoe houden jullie het vol om niet te testen voor nod

reageer

anoniem (Gast) 10-01 om 00:09

hoi!
afleiding zoeken. leuke dingen doen. geldt niet alleen vlak voor nod, maar hele maand. je bent eerder zwanger als je er niet geobsedeerd mee bezig bent..dat geeft nml spanning. 

s 10-01 om 00:19

Ja dat weet ik ook maar het lukt zo slecht op sommige momenten... ik heb nu ook geen testen in huis dus kan het ook niet doen maar denk er telkens aan en dat is zo vervelend!!

JojoB 10-01 om 00:36

Hay
Ik kon dat eigenlijk ook nooit... wachten tot mn nod. Met als gevolg iedere maand te vroeg testen. Negatief resultaat natuurlijk em zwaar teleurgesteld zijn. Dan toch hoop houden tot nod nog eens testen en dan volgende dag ongesteld worden. Tot de laatste x natuurlijk want ben nu 40w1. 
Wat ik op een gegeven moment deed Was mezelf 1 vroege test toestaan als ik de verleiding echt niet kon weerstaan en dan wachten tot na nod. Want het Is haast een soort verslaving.  Na een aantal maanden kon  ik wachten tot mn nod of zelfs een dag erna.... en warempel toen Was ik zwanger! 
Sterkte ermee want het Is idd niet makkelijk. Loslaten Is makkelijker gezegd dan gedaan

s 10-01 om 09:31

Bedankt voor je reactie!! En gefeliciteerd met de zwangerschap dat is super! Nog even volhouden een paar daagjes misschien vandaag wel!! Spannend 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Tips geduld met testen??' in het Zwanger worden forum