Zwanger?

11 antwoorden en 34084847x bekeken

Kimberly (Gast) 01-02 om 19:40

Hoihoi,
Vandaag ben ik 6 dagen overtijd. Mijn eerste dag van mn laatste menstruatie was op 30 december 2016 en ik zou 27 januari 2017 weer mijn menstruatie krijgen.
Donderdag kreeg ik menstruatiepijn s'avonds, wat normaal ook is als ik de dag erna mn menstruatie hoor te krijgen! Maar het zette niet door ik heb tot zondag de krampen/pijn gehad. Sinds zondag heb ik het met vlagen de ene keer wel en de andere keer weer niet. Ook heb ik steken aan de rechterkant van mijn onderbuik.. normaal heb ik nooit zolang pijn van te voren meestal 1 avond en die nacht word ik het dan. Ik heb ook last van maagzuur maar niet extreem af en toe eens.. 
Gister aan het eind van de middag heb ik een test gedaan omdat ik niet kon wachten tot de volgende morgen.. deze test was negatief! Maar ik ben nog steeds niet ongesteld. 
Ik hoop dat iemand advies voor me heeft voor wat ik nu kan doen, ik zit nu namelijk wel in onzekerheid ????

Alvast bedankt!
Kimberly

reageer

demi (Gast) 01-02 om 20:43

Ik zou zeggen  (zeker als je graag zwanger wil worden) koop een hand vol van die vroege zwangerschapstesten en test een paar keer per week zolang je niet ongesteld word. Bij mij was de e test negatief en de test een paar dagen later alsnog positief. Ik was toen ruim 1 week zwanger en ben inmiddels 29 weken zwanger. Succes en hou me op de hoogte :l

Anoniem (Gast) 01-02 om 20:48

Oja en test echt met ochtend urine zod ra je uit bed komt. Dit kan echt het verschil zijn tussen een positieve of een negatieve uitslag. Zeker zo vroeg in de zwangerschap gezien de juiste hormonen dan nog niet zo prominent aanwezig zijn

Kimberly (Gast) 01-02 om 21:01

Bedankt voor de reactie!
Ik ga het morgenvroeg gelijk proberen met ochtend urine en als die negatief is koop ik er een paar bij voor als ik alsnog niet ongesteld word. Ik gebruik de kruidvat 2 v 5 euro, zijn deze goed of raad je me andere aan? Ik heb er ook nog een van clearblue liggen maar ik las dat voor die testen je hormonen erg hoog moesten zijn.
Ik ben vergeten erbij te vermelden dat ik ook ( sorry ) zoveel afscheiding heb.. ook al vanaf vrijdag. 


Kimberly

demi (Gast) 01-02 om 21:47

Ik vind persoonlijk die vroege testen van clearablue heel fijn. Wat voor afscheiding heb je? Bruin of  doorzichtig/wittig? Ik heb hier zelf niet zo veel last van gehad dus I weet niet of dit een vroeg zwangerschaps verechijnsel is. Heb wel ff last gehad van waterige afscheiding maar dat was later pas.

galgo_mom 02-02 om 08:22

Ik heb een tijdje die van kruidvat gebruikt, maar vond die van de action duidelijker, die gaven bij mij ook geen indrooglijntjes, terwijl.die van het kruidvat dat wel deden  clear blue is natuurlijk goed, maar prijzig! 

kimberly (Gast) 02-02 om 09:36

Mn afscheiding was eerst heel waterig, nu is het wat wit en best wel dik maar ook nog veel.
Net een test gedaan weer negatief inmiddels een week overtijd..

Kimberly

demi (Gast) 02-02 om 10:42

Een week over tijd is echt lang hoor. Ik zou het blijven proberen.

Kimberly (Gast) 02-02 om 10:44

Klopt is het ook , maar er is niet eens een licht streepje te zien.. 
Zenuwslopend is dit he? Haha
Toch maar blijven proberen en anders wachten of t echt niet doorzet.

Kimberly (Gast) 02-02 om 13:15

Sinds vandaag dan ook weer buikpijn en krampen en best wat steken.. 

kimberly (Gast) 02-02 om 21:00

mijn vriendin zegt een heel heel heel licht streepje te zien bij het inzoomen, ik zie echt niks.. wat zeggen jullie?

demi (Gast) 03-02 om 08:18

Ik weet t niet heb altijd digitale testen gehad ????

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwanger worden forum