Geen eisprong gehad?

1 antwoord en 33376519x bekeken

catlover 15-04 om 17:37

Dag allemaal!
Mijn vriend en ik proberen sinds december zwanger te worden. Deze maand probeerde ik de paarse "advanced" ovulatietest van clearblue. Die toont aan via een knipperende smiley dat er verhoogde vruchtbaarheid is en met een gewone smiley dat er een piekvruchtbaarheid is. Op 21 maart had ik mijn laatste menstruatie. Op de 13de dag na mijn menstruatie had ik een knipperende smiley en dit 5 dagen lang... (dus van 2 april tot 6 april, daarna niet meer verder getest). Nooit piekvruchtbaarheid dus... 
Normaal gezien heb ik een cyclus van 24 dagen en zou ik dus op 13 april mijn regels moeten krijgen. Die avond had ik wat licht bloedverlies (geen "vloeiend" bloed en het was minder dan dat ik normaal afscheiding heb). Een echte menstruatie kwam er niet dus heb ik op 14 april 's avonds een zwangerschapstest gedaan, die negatief was (geen ochtendurine dus maar dit stond niet op de test dat dit moest). Ondertussen zijn we alweer 24u verder en heb ik nog steeds mijn regels niet. 

Heb ik geen eisprong gehad en bijgevolg dus ook geen menstruatie? 
Of zou ik toch nog zwanger kunnen zijn? 
Groeten,
Catlover 

reageer

Anoniem (Gast) 15-04 om 22:15

Catlover  hier redelijk hetzelfde, met ovulatietesten op 29 maart mijn piek gevonden (maar niet een positieve ovulatietest) en tot nu toe nog niet ongesteld. Echter is mijn vriend in mijn vruchtbare periode niet klaargekomen en kan ik naar mijn idee dus niet zwanger zijn. Waarom dan de bloeding uitblijft is mij een raadsel.
Vanmiddag even een ovulatie test gedaan in de hoop de die een reactie zou geven op mijn hormonen maar deze bleef wit.
We wachten dus nog maar even.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen eisprong gehad? ' in het Zwanger worden forum