Zwanger of niet?

1 antwoord en 32948323x bekeken

Lieke (Gast) 18-05 om 20:38

Hoi,
Ik zit met een probleem en op internet lees ik allemaal verschillende verhalen dus ik hoop via hier duidelijke antwoorden te krijgen.

Ik ben maandag 1 mei begonnen met de stopweek (dus gestopt met de pil). 1 week later dus zondag 7 mei ben ik weer begonnen met de pil. Die nam ik elke dag in maar met mijn stomme kop ben ik op vrijdag 12 mei en zondag 14 mei de pil vergeten en heb ik ook onveilig seks gehad. En de maandelijkse cyclus duurt toch 28 dagen, dan ben je toch op de 14e het meest vruchtbaar? Ben ik dan nu zwanger? Voor een morning-afterpil is het te laat want de 3 dagen zijn voorbij... en voor een koperspiraal is het ook te laat
En nu bloed ik al een paar dagen. De dokter zegt dat het een doorbraakbloeding is maar dan betekent dat toch dat ik niet zwanger ben? Of wel? Wanneer kan ik de test uitvoeren? Ik heb echt geen nog 2 weken geduld pfff. Ik denk er iedere dag de hele dag aan of ik wel of niet zwanger ben want ik ben nog maar 18! Dusja ik hoop dat ik snel kan testen!
Heb ik op wat er gebeurd is een grote of kleine kans?
En ik heb nu een blaasontsteking.

reageer

Wensje2 18-05 om 20:45

Persoonlijk denk ik dat de kans niet heel groot is maar ja 'ongelukje' zit in klein hoekje. Je kan idd door het vergeten van 1 of meer pillen tussen bloedingen krijgen. Succes met afwachten.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum