Zwanger worden na Vaso-vasotomie

5 antwoorden en 32695131x bekeken

Jelly33 15-06 om 09:23

hoi
Ik zit exact in hetzelfde schuitje! Mijn man heeft 25 mei de ingreep gehad.Ik moet nog 7 dagen wachten op mijn menstruatie. Ik voel ook allemaal dingen die ik anders niet voel. maagzuur gisteravond. grieperig gevoel met vlagen, en af en toe een zeurend gevoel in mijn onderbuik, 1 dag echt pijn in mijn buik gehad. Uit ervaring weet ik dat afwachten het enige is wat je kan doen, maar ik hoop het wel enorm zeg, ook slaap ik ontzettend slecht sinds een paar dagen.
Ik heb meerdere mensen gehoord die meteen de eerste keer al zwanger waren, dus het is zeker mogelijk!
over de ovulatietest kan ik niets zeggen want heb daar geen ervaring mee.

Liefs

reageer

JaniceEve 15-06 om 10:51

Hey Jelly33,
Wat leuk om een reactie te krijgen en wat fijn dat er nog iemand hetzelfde heeft...ik zou 22 juni ongesteld moeten worden (hopelijk niet natuurlijk)
Wat betreft de info na een vasovaso en zwanger worden, vind ik weinig info op internet...vind jij meer info ergens hierover?
Ik hoop echt dat we zwanger mogen zijn na de eerste ronde na vasovaso...zou goede reclame zijn voor die gasten
Mag ik vragen, wat de reden is dat jullie een vasovaso hebben gedaan?! Wij hebben een samengesteld gezin ban 7 kids en geen kids samen...ik heb rotervaringen gehad bij mijn 3 zwangerschappen/bevallingen wat betreft mijn ex...en we willen als stel graag nog samen een kindje krijgen...dis vandaar de keuze van vaso.
Spannend op het wachtbankje he !
Ga jij ook eerder testen of wacht je je NOD af?
Hoor het graag
Liefs Eva...

Jelly33 15-06 om 21:14

Hoi
Dat vind ik ook leuk!
Ik moet de 22e ook ongesteld worden, hoe toevallig! en ik hoop ook dat dat niet het geval gaat zijn.
Wij dachten dat ons gezin compleet was en hebben tijdens onze laatste zwangerschap dus mijn man laten steriliseren, en nu een paar jaar later hebben wij daar spijt van gekregen en zodoende heeft hij de ingreep laten doen.
Je vind indd. niet heel erg veel info over deze ingreep qua zwangerschap enz. maar ik heb wel een aantal reacties gelezen waarbij mensen al zwanger waren voor de eerste controle aan. Dat zijn mooie berichtjes vind ik, maar het blijft natuurlijk afwachten.
Ik heb geen idee of ik eerder ga testen, ik denk dat ik gewoon de 22e ga testen. Aangezien mijn cyclus soms een paar dagen langer is, speel ik liever op safe. Al heb ik deze keer de eisprong wel gemerkt en denk ik dat ik nu een normale cylcus heb.
Spannend hoor dit afwachten. Ik voelde vandaag ook weer dat zeurende gevoel in mijn onderbuik, ook na lang staan. Ik weet dat het afwachten is maar het valt me gewoon op.

Liefs

JaniceEve 15-06 om 21:31

Hey Jelly...
Pfff ja...hier vandaag ook steekjes weer...daarnaast vanaf gister wat duizelig/sterretjes zien bij opstaan en bukken en vandaag nog meer last van...en nu...een zeurende hoofdpijn...ik vind het  allemaal best als het dan ook maar raak is 
Nou ik hoop dat we gelijk oplopen en allebei positief testen...
Morgen ga ik ff naar de HA...moet vaak kleine beetjes plassen(geen pijn) even uitsluiten dat ik geen blaasontsteking heb en dan naar ff gelijk misbruik van mijn bezoek maken en kijken of hij misschien eens kan testen. Ik heb rent raag werkende schildklier, dus bij zwangerschap moet gelijk mijn medicatie omhoog
Hoe voel je je verder? Moe, misselijk, hoofdpijn?
Knap zeg, dat jij tot je NOD kan wachten...pfff ik word al gek bij de gedachten 

Jelly33 15-06 om 21:38

Haha ik heb ook het duizelige gevoel soms en ik heb opvliegers.
Slim dat je even naar de HA gaat, ik moet zelf ook zsm als de test Pos. is naar de arts om mijn medicatie aan te passen.
Gelukkig is dat vanaf de 6e week als het hartje gaat kloppen pas echt heel belangrijk dus ik durf nog wel even afwachten tot volgende week.
Ik voel me verder best goed, slaap alleen ontzettend slecht

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na Vaso-vasotomie' in het Zwanger worden forum