innestelingsbloeding of ongesteld

3 antwoorden en 32534649x bekeken

ikbenleo 12-06 om 01:33

Hey dames! ik heb 2 maanden geleden mijn implanon uit mijn arm verwijderd sinds die tijd heb ik niks meer, 13 mei ben ik toen weer voor het eerst ongesteld geworden. Ik heb vanaf dat moment geen veilige gemeenschap meer gehad...  Ik geef jullie een korte journey van mijn afgelopen maand. 

-13 mei ongesteld 
- 22, 23, 24, 25, 26, 27 & 28 mei waren mijn vruchtbare dagen (volgens internet, 27e was de ovulatie)
die week heb ik op de 18e en de 21e gemeenschap gehad waarbij mijn vriend in mij is klaargekomen, nou weet ik dat sperma een aantal dagen blijft leven. dus er is een kans dat ik zwanger ben geraakt in 1 van die dagen. 
-3o mei had k lichtbruin bloed in mijn onderbroek
-9juni heb ik een zwangerschapstest gedaan, deze kwam negatief uit. ik ben er van overtuigd dat de test mislukt is. 
-10 juni begon het met lichtroze afscheiding, later kwam er bloed. gewoon rood bloed, wel een slappe structuur dit lijkt op een normale menstruatie. ik heb ook die donker rode klontjes ertussen zitten en dit is de 2e dag dat ik nog steeds bloed. dit ging gepaard met krampen in mijn rug en buik.  

Ik wil heel graag zwanger worden, ik wil niet geloven dat dat niet het geval is, ik vraag mij af of er meerdere vrouwen zijn die tijdens hun eerste weken best wel veel bloed verloren? in ieder geval meer dan de meeste mensen omschrijven. 

We hebben sinds mijn Implanon er uit is geen beschermde seks gehad, het kan niet anders of een van ons is niet vruchtbaar, maar daar hebben we zelf nooit wat van gemerkt. ik heb weer een zwangerschapstest gekocht en ik wil die testen zodra ik gestopt ben met bloeden. verder heb ik amper last van zwangerschapssymptomen. Ik heb nooit last van hormonen, of bepaalde bijwerken van medicijnen. het enigste wat ik merk is dat is laatste tijd erg moe ben, ik slaap veel overdag wat ik vroeger niet 'kon', af en toe ben ik misselijk( wat ik nooit ben) maar dat duurt dan ook maar 5 minuutjes

ik hoop dat ik duidelijk ben geweest... :$ wie weet kan 1 van jullie dames mij verder helpen

reageer

Raisa 12-06 om 06:35

WoW... 2 maanden bezig en dan al schrijven "het kan niet anders als één van ons is onvruchtbaar. 
Ik adviseer je om eens te kijken op dit forum, dan zul je zien dat een jaar proberen zwanger te raken voor sommige hier nog kort is. 
Ik ben inmiddels 9 maanden bezig en heb 12 jaar de pil geslikt. Je hormonen moeten weer even richting normaal en dit gaat bij de ene sneller dan bij de ander. 
Overigens nu al in paniek schieten, ik wil je alvast behoeden voor de mogelijkheid dat het dus niet direct lukt. En dit is heel normaal.
Succes! En een bloeding is vermoedelijk gewoon menstruatie  en dus helaas deze ronde dan nog niet zwanger

ikbenleo 12-06 om 16:21

bedankt! Ik zeg niet dat 1 van ons niet vruchtbaar is, dat hadden we allang gemerkt moeten hebben. ik begrijp gewoon niet dat ik al een tijdje geen anticonceptie meer heb en ik niet zwanger ben, maar wat je zegt is inderdaad waar! er zijn mensen die maanden bezig zijn met een kindje te krijgen. 

Raisa 12-06 om 16:38

Ik denk dat het moeilijk is om vruchtbaarheid te merken. Mits je testen doet of natuurlijk al eens zwanger bent geweest met deze man aan je zij. 
2 maanden is nog best kort, hopelijk voor jou snel een positieve test

Je kunt reageren op dit onderwerp 'innestelingsbloeding of ongesteld' in het Zwanger worden forum