Negatieve testen en toch daarna positief getest?

0 antwoorden en 32352692x bekeken

Vaatdoek 13-07 om 10:14

Hoi,

Ik zit momenteel op dag 26 van mijn cyclus.
Meestal is deze tussen de 28-29 dagen. Vaak voel ik rond mijn eisprong mijn ei 'groeien'. Vroeger dacht ik altijd dat dit mijn eisprong was, blijkbaar heeft onderzoek uitgewezen dat dit een soort groei is wat je voelt.
Bij toeval had ik nog 1ovulatietest liggen, deze heb ik gedaan en was positief. Maarja of dat net na mijn ei is geweest of kort ervoor... geen idee. Ik heb berekend dat ik dus die dag mijn ovulatie had, dus 1-2 dagen later eisprong. Zou dus woensdag volgende week mijn NOD zijn.
Omdat ik toch wilde checken had ik maandag een vroege actiontest gedaan. Deze gaf een licht streepje, de kv5 dacht ik een tuurstreep en de volgende dag een Sensitest en deze wat wit... Kan misschien te vroeg zijn.

Dan mijn vraag zoals deze ook hierboven al zegt, wie heeft ook dit soort volgorde gehad, negatief getest en uiteindelijke toch nog positief getestt? En weet je nog wat voor een klachten je had?
Voor nu heb ik sinds zaterdag vage steekjes in mijn onderbuik, vandaag is het weer minder maar voel het nog wel af en toe.
Benieuwd naar jullie verhalen!

reageer