12 dagen over tijd en 2 negatieve testen

3 antwoorden en 31910278x bekeken

Anoniem (Gast) 22-08 om 14:43

Hoi allemaal,
De afgelopen dagen begoniet ik te twijfelen of ik wellicht misschien zwanger kon zijn. Ik ben inmiddels 12 dagen over tijd en heb verschillende symptomen. De borsten zijn gevoelig en pijnlijk, last van mijn onderrug, zo nu en dan misselijk, kramp in de buik en heel vaal vermoeid. Ook ben ik meer emotioneel dan anders. 
Ik heb afgelopen zaterdag een estbgedaan en er was een licht streepje van dat het positief was. Daarna heb ik de volgende dagen nog 3 andere testen gedaan en die waren negatief. Is er toch een kans dat ik wel zwanger ben desondanks de testen?

reageer

Anoniem (Gast) 22-08 om 17:27

Ik ben bang dat het misschien een vroege miskraam geweest is. Dus dat je wel heel eventjes zwanger geweest bent, maar dat het gelijk na of tijdens de innesteling verkeerd is gegaan.  Vandaar het hele lichte streepje, en nu de drie negatieve testen.  
Natuurlijk hoop ik op positief nieuws voor je maar het lijkt mij raadzaam bovenstaand wel in je achterhoofd te houden.    Je zou je ongesteldheid af kunnen wachten. Of als je het echt heel zeker wil weten een bloedtest op hcg kunnen doen bij je huisarts. 
Succes!

Anoniem (Gast) 22-08 om 19:54

Dat zou best kunnen... ik was eergisteren namelijk van de trap gevallen... ik heb morgen een afspraak staan bij de huisarts en hoop natuurlijk dat het geen miskraam is... ben benieuwd!

mamasara93 03-09 om 21:25

Bij beide kids testte ik pas na 2 weken over tijd positief .. wil je geen valse hoop geven ofzo hoor Maar het kan dus. Anders vragen om een bloedtest bij de huisarts.

Je kunt reageren op dit onderwerp '12 dagen over tijd en 2 negatieve testen' in het Zwanger worden forum