ben ik zwanger?

6 antwoorden en 31839981x bekeken

An (Gast) 26-08 om 06:16

Hallo allen, 

mijn vriend en ik proberen al langer zwanger te geraken. Mijn cyclus is niet helemaal regelmatig (34 - 38dagen) maar ik vind wel elke maand mijn ovulatie door zo'n stick. 
Mijn menstruatie komt er normaal nu aan (vandaag - morgen - overmorgen) en ik heb reeds enkele dagen die typische buikpijn die ik elke maand ervaar! 
Nu heb ik echter deze morgend een zwangerschapstest van Sensitest gedaan en deze geeft naast de controlelijn ook een 2e licht streepje. Zeker geen indroogstreepje want heb het resultaat afgelezen na 2 minuten! 
Ben ik dan toch zwanger? Ik twijfel zo omdat mijn buikpijn nu echt lijkt op menstruatiepijn, ik heb ook geen innesteling gevoeld of bloed gehad, geen andere symptomen, .... 
Groetjes, 
An

reageer

An1990 26-08 om 06:20

Mom (Gast) 26-08 om 06:56

Hey An,
Ik zie ook een licht lijntje! Zelf heb ik ook in de eerste weken van mijn zwangerschap wat last gehad van buikpijn dat je wel kon vergelijken met menstruatiepijn. Ik zou morgenochtend nog een test doen en kijken of het streepje al wat donkerder is maar ik denk dat ik je mag feliciteren
Proficiat! 

An1990 26-08 om 07:43

Dag Mom, 

Dank voor je reactie! Goed om te horen dat jij toch ook menstruatiepijn had. 
Het zou ons eerste kindje zijn dus het is lastig dat je niet kan vergelijken. Ik weet niet wat ik wel/niet moet voelen bij zwangerschap. De symptomen zijn immers zoooo uiteenlopend bij iedereen. 
Elke keer dat ik naar toilet ga, heb ik toch schrik om te zien dat mijn menstruatie doorgekomen is. Het worden dus nog spannende dagen! 

Wensje2 26-08 om 09:44

Ziet er positief uit!
Gefeliciteerd.

floydi 26-08 om 10:56

Zo was mijn eerste test ook hoor an! Gefeliciteerd. Verder zijn er niet symptonen die iedereen heeft het verschilt per persoon. De eerste paar weken had ik alleen hele lichte steekjes onder in mijn buik een sport trekkend gevoel. De rest kwam pas veel later! Fijn dat het na al die tijd voor jou nu positief uitpakt 

An1990 (Gast) 26-08 om 14:29

Bedankt voor jullie reacties! 

Ik heb nu best wel wat zenuwen. Heel bang dat het misloopt nu het nog zo pril is. Binnen een paar dagen doe ik nog een test, en dan zal ik maar eens een afspraak maken met de huisarts + met de gynaecolog :-) 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ben ik zwanger?' in het Zwanger worden forum