weer vroege miskraam?

8 antwoorden en 31275125x bekeken

Jo (Gast) 10-10 om 10:34

Hoi dames, 
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen/adviseren. 
In juni heb ik een vroege miskraam gehad bij vijf weken. De test streepjes bleven licht en liepen niet op.  Nu is het oktober en heb ik drie dagen voor mijn Nod licht positief getest, daarbij liepen de streepjes op! Ook gaf clear blue 1-2 weken zwanger aan! 
Gisteren of vandaag is mijn NOD. Gisteren was het kruidvat streepje naar mijn idee lichter/niet opgelopen. Van schrik naar winkel gescheurd en opnieuw clearblue digital gehaald. Deze gaf zwanger 1-2 weken aan ondanks dat kruidvat 2v5 echt lichter was. Vanmorgen opnieuw getest, kruidvat is zelfde als gisteren.  En clearblue zegt nu niet zwanger. 
Ik ben bang of weet eigenlijk zeker dat dit weer uitdraaid op ongesteldheid/vroege miskraam. Of ligt het aan schommelend hcg? wat denken jullie? 
Nu maak ik mij zorgen of er wat met mij mis is.   Het is duidelijk dat ik zwanger worden kan, de innesteling lukt want anders kan je geen hcg meten, maar al snel daarna in het proces gaat het mis.         Is dit toeval? Wat kan er mis zijn.        Hoe kan je dit laten onderzoeken, zonder dat de huisarts zegt dat we het nog maar een jaartje aan moeten kijken.  Ik word over een half jaar 32, en wil niet nog een jaar wachten. Maar die mogelijkheid is er wel omdat ik dus blijkbaar wel vruchtbaar ben. 
Ik zit er even doorheen.  Hopelijk hebben jullie advies.       En ik neem aan dat ik van de clearblue van vanmorgen uit moet gaan en dus niet zwanger ben?        Ik snap nu trouwens wel waarom word aangeraden niet voor NOD te testen

reageer

Betty (Gast) 10-10 om 10:54

He wat naar Jo. Ik kan je helaas niet adviseren, alleen steunen. Ik had vorige maand een hele lichte positieve test en 4 dagen te laat ongesteld geworden. Zo teleurstellend is dat, dus een dikke virtuele knuffel! 
Volgens mij heb je al wel een waardevol stukje informatie door de vroege test.. het eitje wordt wel bevrucht zoals je al aangeeft, maar er gaat in de deling of genetisch iets mis waardoor je lichaam het vruchtje toch afstoot. 
Ik zou toch een gesprek aangaan met de HA om te kijken of er een mogelijkheid is om wat te onderzoeken. Al is het maar om jou gerust te stellen. 
Je bent echt niet de enige die vroeg test, ik ben 34 en we gaan voor de 2e en wat ons betreft niet eens de laatste, dus tijd is hier ook wel een issue. Daarvoor bestaan die dingen toch.

Ann (Gast) 10-10 om 11:35

Hey Jo ik heb ook 5 dagen voor nod getest, was heel licht positief dan nog 1 keer voor nod nog steeds heel licht. Zelfs 2 dagen na nod bleef de test heel licht (ik twijfelde zelfs of er wel een streepje stond zo licht was het). Pas 4-5 dagen na nod liep het streepje op en was het eindelijk duidelijk positief dus het kan  Alleen kan ik de digitale test niet verklaren.. misschien eens een bloedtestje laten doen? 

jo (Gast) 10-10 om 18:34

Ik weet het ook allemaal niet meer

Ann (Gast) 11-10 om 09:55

probeer morgenvroeg nog eens te testen?

Jo (Gast) 11-10 om 19:44

Ja, misschien.  Heb vanmorgen getest en er staat een streepje. (Action) Maar het is geen knal.  En met de negatieve clear blue digital in m'n hoofd, die eerst positief was weet ik het echt niet.  
M'n borsten doen nog steeds pijn. En heb doorzichtige afscheiding.  
Als ik die clear blue nou niet twee keer gedaan had, dan had ik niet beter geweten dan dat ik zwanger ben.    Geen idee wat ik moet denken. Kan alleen afwachten ben ik bang.  Kan aan niks anders denken. 

lin95 11-10 om 20:15

Wat naar Jo, die onduidelijkheid.. Ik kan je helaas ook niets adviseren behalve voor je eigen gevoel misschien bloed te laten prikken volgende week? Dan weet je net iets meer...
Ik hoop op een positieve uitslag voor je in ieder geval!!

Ann (Gast) 12-10 om 10:00

er is sowieso wel iets aan de gang (geweest?) met dat je nog steeds een licht lijntje hebt. Ik denk dat je best een bloedtest kunt doen dan ben je meteen zeker

Jo (Gast) 12-10 om 10:07

Begin zojuist met bloeden, roze en bruin. Dus heb nu zekerheid. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'weer vroege miskraam?' in het Zwanger worden forum