Bloedverlies 7 weken

7 antwoorden en 31052776x bekeken

Ann (Gast) 16-10 om 18:42

Hoi
Ik heb een aantal weken geleden een topic geplaatst over mijn zwangerschapstest die niet zo duidelijk was. Uiteindelijk toch een duidelijke streep gekregen zelfs een digitale test die 2-3 weken aangaf. Nu zou ik 7 weken en een paar dagen zwanger zijn. Ik heb al sinds het begin last van wat menstruatiepijn. Voorbije nacht was het iets heviger dan normaal en nu ben ik ineens ook aan het bloeden  iemand die hier ervaring mee heeft? Is dit het begin van een miskraam? 

reageer

Clautjuh 16-10 om 18:50

Hoi Ann
Ik had met ruim 7 weken een bloeding. Het druipte echt de wc in...schrok mij rot. Maar geen krampen gehad. Kon de dag daarna voor een echo en zagen een hartje kloppen. Weet niet wat de bloeding heeft veroorzaakt. Hij is inmiddeld 14 jaar. Maar er kunnen meerdere redenen zijn dat je bloed verliest. Helaas kan niemand je hier vertellen hoe of wat. Hoop voor je dat het niks ernstigs is !

Ann (Gast) 16-10 om 18:55

ja hier ook echt druppels die eruit lopen  ik heb nog geen eerste echo gehad. Moet ik nu best even bellen?

Clautjuh 16-10 om 19:36

Ik heb toen de vk gebeld. Als je het niet vertrouwd kan je ze altijd bellen. Mocht het nog gaan kan je dat ook morgen ochtend doen. Sterkte !

Ann (Gast) 16-10 om 19:38

oke bedankt!

Anoniem (Gast) 16-10 om 21:23

Je kan bellen. Maar je weet zelf het antwoord al.   Ze kunnen het vanaf de telefoon niet zeggen.      Ik weet niet of je met zeven weken een echo krijgt.    Misschien om je gerust te stellen? Ze zullen wel zeggen dat zolang je geen hevige krampen hebt en het bloed verlies niet erger wordt, je moet afwachten.  
Ik hoop op het beste voor je. Maar het klinkt niet al te geruststellend als ik eerlijk ben

Clautjuh 16-10 om 21:39

Ik kreeg die wel hoor. Was 7 weken en 5 dagen. En ze zijn er toch ook om vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid te krijgen. Ook als het evt, wat niet te hopen is, fout gaat. Ik zou als het doorzet morgen gewoon bellen. 

Ann (Gast) 16-10 om 21:41

het is nu wel al wat minder maar ik bloed nog steeds. Ik ga morgen sowieso even bellen denk ik en hopelijk een echo al is het maar om gerustgesteld te zijn 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies 7 weken' in het Zwanger worden forum