Veel afscheiding geen positieve ovulatietest

2 antwoorden en 31181696x bekeken

Clautjuh 17-10 om 13:52

Hoe lang is je cyclus ongeveer ? Want het lijkt mij dat je er wel tegenaan zit. Maar sommige testen lopen niet eerst op, die geven echt ineens een knaller aan wat ik heb begrepen. Heb je andere symptomen van een naderende eisprong ?

reageer

Bibi (Gast) 17-10 om 15:23

Ik heb deze maand ook voor het eerst ovulatietesten gebruikt maar ze waren elke keer allemaal negatief.
Ik test mijn eigen afscheiding en baarmoedermond, en weet wanneer ik vruchtbaar ben, dus heb de ovulatietesten opgegeven en gewoon zelf ''onderzocht'' wanneer ik vruchtbaar was.

Indien je een beetje vruchtbaar bent is je afscheiding wit crème achting, en wanneer je op je hoogst vruchtbaar bent is je afscheiding rauw wit en erg elastisch en daarnaast is je baarmoedermond heel hoog en zacht. 

Ik heb donderdag, vrijdag en zaterdag witte crèmig afscheiding gehad en zondag en maandag(gisteren) elastisch rauw witte afscheiding, waardoor ik dus wist dat ik zondag en maandag mijn hoogte punt had. 

Vandaag heb ik weer mijn afscheiding getest en het is weer normaal, niet meer rauwwit of elastisch maar weer beetje wit crème achtig en mijn baarmoedermond is weer erg laag en hard, dus ben niet meer vruchtbaar. 
Ik vertrouw meer op deze methode dan de ovulatietesten aangezien je deze elke dag op zelfde tijdstip moet doen en het liefst 2x per dag, en je mag vantevoren paar uurtjes niet drinken, te veel gedoe voor mij persoonlijk. Hoop dat je hier wat aan hebt! Succes 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Veel afscheiding geen positieve ovulatietest ' in het Zwanger worden forum