Zwanger?

0 antwoorden en 31082371x bekeken

T 25-10 om 20:01

Hallo dames,
Ik heb een vraagje voor jullie. 
Voor mn menstruatie in begin september was ik erg misselijk, en 1 keer zelfs overgegeven en was maar 3 dagen ongesteld ( normaal 5 ongeveer ), ook bloede ik ook veel minder dan normaal en had ik veel meer pijn. Hierna had ik een zwangerschapstest gedaan van clearblue wat pas na 5 min een controle streepje aan gaf maar hier kwam negatief uit.
Eind van September werd ik ineens heel ziek. Ik kreeg heel erg buik kramp, was misselijk, sliep zowat de hele dag en viel veel af. Na een week was het nog niet verbeterd dus ging ik maar naar de dokter. Hij denkt dat ik nog pfeiffer in mn lichaam had en door een voedselvergiftiging zou dat weer omhoog gekomen zijn. Ik heb hier bloed laten prikken en daar kwam een bloedwaarde van 9,3 uit. Ook vroeg ik hem nog of ik misschien zwanger kon zijn en hij zei dat ik moest kijken of ik ongesteld werd en dan zou dat zeker niet zo zijn. Na mijn bezoek kreeg ik pillen tegen de misselijkheid mee.
Dat weekend daarna, begin oktober, werd ik ongesteld. Nu maar 2,5 dag. Ook veel minder als normaal en veel pijn. 
Mijn misselijkheid en buikpijn bleef aanhouden dus kreeg een verleng kuur dit hielp wel, maar sinds deze maandag ben ik er weer van af.
Nu heb ik weer pijn en ben ik misslijk. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de dokter en moet daar vrijdag heen.
Ik slik wel de pil, maar kan me herinneren dat ik hem een keer ben vergeten.
Wat denken jullie? Een voedsel vergiftiging van ruim 3 weken? Toch zwanger? Of misschien te veel hormonen door de pil? (Heb die met 50mg)

Groetjes!

reageer