Bruine afscheiding

22 antwoorden en 30891715x bekeken

Lizzy (Gast) 08-11 om 18:47

Hi meiden,

Ik hoop op jullie soortgelijke ervaringen..
Ik had afgelopen zondag 5/11 ongesteld moeten worden.
Ik kreeg zaterdag 4/11 bruine afscheiding, meestal is dit bij mij een voorteken voordat ik echt ongesteld word.. ik baalde dus al. Maar... tot nu toe is het alleen bij de bruine afscheiding gebleven. Te weinig om een tampon te gebruiken. Geen rood bloed. (Sorry voor de details). Ik heb vandaag een cb test gedaan. Deze was vet negatief! Ik heb wel last van ongi krampen. 
Zou ik toch zwanger kunnen zijn omdat mijn menstruatie niet doorzet?
Zijn er meiden die dit ook hebben gehad?
Ik hoop op positieve verhalen!!

reageer

Hartje 08-11 om 18:53

Dan zal k maar niet reageren. Wel een positief verhaal in de eerste 12 weken bruine afscheiding, daar zat alles op z'n plek en bleef zitten. Dus wie weet..  

Hartje 08-11 om 19:28

Blijft spannend hé! Ik ben wel eens jaloers op de vrouwen die dan gewoon 1 week kunnen wachten met testen, al heb ik het dit x bij het vermoeden en weekend gewacht maar alleen omdat ik geen test in huis had  

Hartje 08-11 om 19:47

Komt vast goed, is het je eerste? Bedankt voor je felicitatie!

Hartje 08-11 om 20:10

Ja dat hoop ik ook voor je, wie weet is het innestelingsbloeding? Dat schijn je in alle soorten en maten te hebben. Klagen mag altijd! Onze eerste was ronde 12 en deze x was zonder ongesteld te zijn geweest na de bevalling van nummer 1, ik testte dus echt om de klachten. Ik was zoo moe! Pijn bij het voeden en iets misselijk. Heb jij verder klachten? 

Hartje 08-11 om 20:46

Klopt ja ik voel daarom mee! 3 kids nu een tweeling! 
Je hoort toch nog wel eens van mensen die pas later positief testen, dus afwachten maar. Maar ik ben ook wel eens met oud bloed (bruin) ongesteld geweest :$

Hartje 08-11 om 21:03

Ik jou een snelle zwangerschap graag gedaan, ik vind 't ook altijd fijn als er mensen reageren! En hoop doet leven.. 

vevady 08-11 om 21:08

dag Lizzy,
afgelopen maandag had ik ook een klein beetje bruine afscheiding. echt niet veel. vandaag normaal ongesteld moeten worden maar besloot om toch te testen (ondanks geen symptomen) met een gevoelige zwangerschapstest. Ik zag een heeeeeel fijn streepje. Daarnet nog eens getest en toen was het toch ietwat duidelijker dus volgens mij is er bij jou ook zeker en vast nog hoop :-).
mijn eerste zwangerschap testte ik pas 4 dagen na NOD positief !!
heb je getest met ochtendurine? Anders zeker (over) morgen nog eens testen hoor.

IK DUIM!!

vevady 08-11 om 21:38

nu vandaag niet meer, heb er 2 dagen wat last van gehad. wel had ik gisterenavond een 'tampontest' gedaan. totaaal niet wetenschappelijk betrouwbaar ofzo hoor . tampon in, ff inlaten en dan kijken of er iets aan hangt?! srr voor het plastisch taalgebruik. bij mij bleef de tampon gisterenavond gewoon wit. daarom deze ochtend getest en positief.
mijn eerste zwangerschap had ik geen afscheiding/bloed, maar testte ik wel pas na 4 dagen positief 

Hartje 08-11 om 22:09

Nog nooit van gehoord hihi weer wat nieuws maar bij mij gaat ie niet schoon zijn maar slijm eraan hoor want ik heb best veel slijm nu. Of telt het niet meer als je wat verder in je zwangerschap bent? 

Hartje 08-11 om 22:11

Oh wacht ik lees dat 't om bloed eraan gaat. Hadden jullie ook al van het drijvende suiker gehoord? Suiker in je koude urine strooien en als het blijft drijven ben je zwanger

Hartje 08-11 om 22:56

Nooit met koude wil 't wel voor je proberen? 

emma 09-11 om 12:27

Spannend lizzy. Ik teste ook 2keer pas 4 dagen na nod positief.. geen bloed of bruinverlies gehad maar dat is onschuldig volgens mij zolang het maar een beetje is.. 

Hartje 09-11 om 20:39

Weet niet of 't in de koelkast moet hoor, maar bij warme urine smelt het natuurlijk meteen. Ik zal er aan proberen te denken dat ik 't opvang. Hier een tweeling dus er zou nog genoeg hcg moeten zijn! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruine afscheiding ' in het Zwanger worden forum