Zwanger of.....

11 antwoorden en 30888608x bekeken

Chymiri 09-11 om 11:08

Weet het gewoon even niet meer, houd me lichaam me zo voor de gek of is er wel mogelijkheid dat ik zwanger ben....
Ben op 4 oktober gestart met de clomid kuur 50 mg voor 5 dagen.
Op de 12e dag de FM gehad met 2 follikels,  rechts een van 11 mm en links een van 26 mm, spuit pregnyl gehad. op 15 oktober. Dan wachten tot 29 okt of de MS zouden komen.
Echter ben ik een week na de pregnyl een aantal dagen bruine rommel verloren. Had de week erna wel de beginners symptonen van een zwangerschap, misselijk van bepaalde geuren, rommelende darmen, opgezette buik enz.Dan op 2 nov eenmalig bij het toiletbezoek wat bloedverlies gehad, lag in het toilet en bij het afvegen zat er best wel wat bloed op.

Heb al diverse action testen gedaan zowel de gewone als de early, ook al die van big bazar gedaan, maar elke test geeft gewoon negatief aan.
Heb nog steeds geen MS gehad buiten dat ene beetje bloedverlies.
Nog wel steeds af en toe wat misselijk, vocht uit de tepels die ook anders eruit zien, grotere borsten, soms raar gevoel onderin de buik.

Dit is niet mijn 1e zwangerschap dus normaal zou ik het gewoon moeten weten zoals bij de voorgaande......
Maar nooit eerder dat ik overtijd was en negatieve test had. Wist ook steeds dat het raak was.
Ok mijn laatste zwangerschap is 13 jaar geleden, ben ouder andere partner dus mss gewoon alles heel anders, maar twijfel zo.

Ben ik toch zwanger of speelt me lichaam een spelletje met me

reageer

Ann (Gast) 09-11 om 11:56

Ik heb ongeveer hetzelfde gehad. Ook heel erg misselijk rommelende darmen wat menstruatiepijn en ik testte pas ongeveer 4 dagen na mijn nod positief. Bij mijn eerste zwangerschap had ik een paar dagen voor mijn nod al een positieve test en voelde ik mij ook echt zwanger (wat ik nu niet had) dus het kan echt wel verschillen per zwangerschap. Ik zou het nog even afwachten en als de testen negatief blijven misschien eens een bloedtest doen. Veel succes!

Jenny00 09-11 om 12:00

Hoi Chymiri, 
Wat vervelend die onduidelijkheid. Ik neem aan dat je bij de Gynaecoloog loopt ivm Clomid. Ik zou zelf even bellen en vragen voor een extra check up. Kunnen ze je bloed testen en misschien via een inwendige echo even kijken wat er gaande is. Vooral omdat je dankzij de pregnyl precies weet wanneer je eisprong was zou ik even aan de bel trekken en niet in ongerustheid afwachten.
Liefs Jenny

Chymiri 09-11 om 12:00

De laatste test deed ik deze dinsdag, dus ruim na de NOD en ook die negatief.
Heb die er vandaag nog eens bijgepakt, zag ik eerst niks, is er nu wel een heel vaag streepje te zien, maar dat is wel langer dan de 5 min die erop staan, dus ga ervan uit dat dit niks is.
Zal het weekend nog eens test doen dan is het 3 weken na de nod

Chymiri 09-11 om 19:46

Dank je Jenny voor je bericht, is mss een hele goede raad. Ga morgen proberen te bellen met haar

Chymiri 10-11 om 10:57

Met de gyne gebeld, de assistente had mijn verhaal doorgegeven aan haar. Volgens de gyne was dat ene beetje bloedverlies mijn MS, ik zou nu nog 5 dagen de clomid moeten nemen, en dan komende woensdag (dag 12) voor de FM gaan. Normaal moet ik starten de 2e dag van de MS en dan 5 dagen, dag 12 FM, dus om nu nog te starten (zou geen probleem zijn volgens de assistente) komt volgens mij niet goed.
Voel me er totaal niet goed bij, dus ga gewoon wachten tot de volgende MS, en dan gewoon zoals het zou moeten met de clomid enz beginnen.
Daarbij blijven de symptomen gewoon aanhouden, sinds eergisteren ook steeds duizelig, dus stel de testen zijn toch mis (ook al is die kans heel klein) dan wil ik het risico liever niet nemen de clomid nu te gaan pakken.
Dus wachten op de MS en een nieuwe ronde 

Jenny00 11-11 om 11:43

Jeetje, wat vervelend! Snap goed dat je je daar niet goed bij voelt. Lijkt me inderdaad ook laat. Ik neem Clomid van dag 3 t/m 7 en heb dan pas op dag 20 een eisprong. Dus als je pas op dag 7 begint lijkt het me dat dat je cyclus inderdaad behoorlijk beinvloed. Raar dat je niet even langs mag komen zodat ze een echo kunnen maken. Voor hen een kleine moeite en voor jou zoveel fijner om wat duidelijkheid te hebben. 
Hopelijk heb je snel meer duidelijkheid. En als je het niet vertrouwd gewoon een beetje aandringen hoor. Bij een medisch proces heb ik gemerkt dat je echt op je strepen moet gaan staan en duidelijk zeggen moet wat jij wil en dat je je er niet bij neerlegt als dat niet gebeurt.
Liefs!

Chymiri 11-11 om 11:51

Ja idd Jenny. snap ook niet dat gyne die ene  keer bloed tijdens toilet bezoek als MS aan kan zien.....
Maar goed we w88 gewoon en zien het wel.

Jenny00 11-11 om 11:59

Zijn je zwtesten nog steeds negatief? Misschien dat het klopt van je ms, maar klinkt wel als erg weinig en kortstondig..

Chymiri 11-11 om 12:59

De laatste die ik deed was afgelopen maandag en die was negatief.
Ja die bloeding was ook nadat we sex hadden gehad smorgens, en bij het toiletbezoek lag er iets in de pot en bij het afvegen. De 2e keer naar het toilet was het bruinig en erna helemaal weg, dus lijkt me echt niet dat het MS zijn geweest.
Mss dat de action/bigbazar testen voor mij niet goed zijn, maar durf niet goed nog testen te gaan halen en doen.
Morgen ben ik 3 weken "overtijd" 

Jenny00 11-11 om 13:16

3 weken overtijd dan zou je wel denken dat je positief kan testen inderdaad. Misschien een extra gevoelige test proberen? Het is een rare situatie waar je in zit. 

Chymiri 11-11 om 13:24

Ja lijkt mij wel he.
Ga ervan uit dat het niet zo is, al zegt me lichaam heel iets anders

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of.....' in het Zwanger worden forum