Overtijd

2 antwoorden en 30790722x bekeken

Mandh (Gast) 15-11 om 10:56

Ben 4dagen overtijd en heb witte afscheiding .
Normaal ben ik altijd oprijd en als ik te laat ben is het 1dag , heb bloed laten trekken en geef negatief aan . Kan dit juist zijn of is het nog te vroeg voor te weten of het positief is 

reageer

---- 15-11 om 11:06

Als je bloed hebt laten prikken, en het is negatief zou ik denken dat je niet zwanger bent, uitzonderingen zijn er altijd.. het kan ook dat je deze keer gewoon een veel langere cyclus hebt en nog ongesteld meot worden, soms door stress of andere factoren kan je eisprong later zijn waardoor je dus ook later ongesteld wordt. Het is een kwestie van afwachten nu of een vroege zwangerschapstest doen misschien dat die je wat meer duidelijkheid geeft.

Hartje 15-11 om 13:12

Bloedtest negatief heb ik nog nooit gehoord dat je dan wel zwanger bent of je moet pas 3 weken zwanger zijn dus echt heel net! Als je over 14 dagen nog steeds niet ongesteld bent zou ik weer bloed laten nakijken. Maar net wat bibi vertelt, je kunt door allerlei dingen ineens een tijdje overtijd zijn. Achteraf kun je soms zeggen waardoor het komt (nieuwe baan, stress bv).  Sterkte met wachten! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd' in het Zwanger worden forum