help

6 antwoorden en 30798844x bekeken

jordy (Gast) 16-11 om 16:22

hallo,

mijn vriendin heeft laatst een zwangerschapstest gedaan en daar leek het erop dat het lichtjes positief was. (kruidvat test 2v5)

van de week is moeders voor moeders langs geweest en die heeft ook nog een test gedaan en die zei ook positief maar dat haar hormonen nog te laag waren om te gebruiken.

vandaag heeft ze voor de zekerheid nog een test gedaan weer van de kruidvat. maar daar kwam negatief uit... wat zouden we hier mee aan moeten? want voor ons is dit nu heel onduidelijk omdat het voor mij zelf de eerste keer is dat ik dit mee maak dat mijn vriendin zwanger zou zijn. daarom vraag ik toch om advies aan jullie! 

alvast bedankt!

reageer

Clautjuh 16-11 om 17:01

Helaas gaan veel zwangerschappen aan het begin al mis. Het kan zijn dat dit ook gebeurd is bij je vriendin. Ze zou contact op kunnen nemen met de huisarts. Hoop dat het toch goed is ! Maar het klinkt niet echt positief helaas. 

jordy (Gast) 16-11 om 17:04

ik hoop het eigenlijk niet volgende week vrijdag zouden we onze eerste echo dan hebben... wat is verstandig om te doen morgen naar daar bellen om het na te laten kijken of? 

Hartje 16-11 om 17:19

Ben bang dat claudtjuh gelijk heeft. Voor je onzekerheid kan het fijn zijn sneller een echo te hebben, voor je zwangerschap helpt 't niets. Zou gewoon even overleggen met je praktijk. 

Clautjuh 16-11 om 17:50

Ik zou zoiezo bellen. Misschien kan je eerder terecht. Verliest ze bloed? 

jordy (Gast) 16-11 om 22:09

nee dat niet ze heeft ook haar laatste menstruatie overgeslagen. en sinds dien is ze ook niet meer ongesteld geworden. dusja

noortje28 17-11 om 11:24

zou ook even de vk bellen en het uitleggen. misschien mag je nu al wel komen voor een echo. het klinkt helaas inderdaad niet echt positief en aan de hand van een echo kunnen ze je wel het een en ander verduidelijken waarschijnlijk. sterkte!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'help' in het Zwanger worden forum