Negatieve ovulatie testen

0 antwoorden en 30479351x bekeken

kirsty 26-11 om 22:57

Hallo allemaal,
Ik vraag me af of jullie een soortgelijke of een zelfde situatie hebben gehad waar ik nu in zit en hoe het bij jullie is afgelopen.
In juli 2017 heb ik met 7 en een halve week helaas een miskraam gehad. Hierna is mijn lichaam eigenlijk snel hersteld en had ik alweer na een maand een goeie cyclus van 28 dagen! ik en mijn vriend  zijn  direct aan de slag gegaan met behulp van ovulatietesten om te kijken wanneer wij de beste kansen hadden om zwanger te raken. Nu zit ik met het volgende de afgelopen maanden heb ik precies 14 dagen vanaf de eerste dag van mijn menstruatie een positieve ovulatie test gehad, echter heb ik bij mijn laatste menstruatie een soort van vage bloeding gehad, waarbij weinig tot geen bloed verloor. Nu is mijn ovulatie voor deze maand weer aangekomen om precies te zijn vandaag zou ik moeten ovuleren alleen meten mijn testen nu helemaal niks! 
Ik heb wel vage symptomen die ik bij mijn eerste zwangerschap ook had. Zoveel pijnlijke gespannen borsten, duizelig, hoofdpijn en misselijk. Nu is mijn vraag of andere vrouwen  hier ervaring mee hebben en of dit nou een zwangerschap is. Ik durf geen zwangerschapstest te doen om teleurstelling te voorkomen of imdat ik dan weer te vroeg test en het misschien weer een miskraam wordt. 
Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen!
Groetjes kirsty

reageer