Zwanger???

1 antwoord en 30463371x bekeken

Pippi 29-11 om 05:13

Hoi meiden,
Ik ben mama van een heerlijk meisje van 12 weken. Aangezien ik voorlopig nog herstellende ben, en uberhoubt nog niet weet of we voor een tweede gaan, ben ik aan de minipil. 
Ik kolf de melk af, maar nu is mijn melkproductie sinds een week opeens extreem afgenomen. Ik heb al anderhalve week hormoonbuien, alsof ik ongesteld moet worden (maar dat ben ik niet). En sinds 2 dagen ben ik heel erg misselijk. Ik vóel me gewoon zwanger!
Of moet ik gewoon nog wennen aan de pil, of slaan mijn hormonen op hol omdat mijn melkproductie stopt? 
Ik had gisteren een duidelijk negatieve test. Vanmorgen zag ik op dezelfde test een heel wazig streepje, maar dat is volgens mij een indrooglijntje, dus dat zegt natuurlijk niks. 
Zijn er meiden die zwanger zijn geworden ondanks de minipil? 

reageer

Hartje 29-11 om 07:24

Wel zwanger geworden ondanks de borstvoeding, niet ondanks de mini pil wat die heb ik niet gebruikt. Ik had tijdens m'n borstvoedingperiode vaker getest omdat ik me zwanger voelde.. Ook had ik dippen in m'n borstvoeding, volgens mij ook 1 rond twaalf weken. Ik dacht dan ook dat ik ongesteld zou worden maar dat ben ik uiteindelijk nooit geweest. Denk dat het toch de hormonen zijn die je zo raar laten voelen? 
Zelf ben ik zwanger geworden toen m'n zoontje 7 maanden was, zonder een menstruatie gehad te hebben. Maar de test was toen wel positief, ik denk dat je daar wel aan vast kunt houden. Succes met je borstvoeding! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger???' in het Zwanger worden forum