Zwanger?

5 antwoorden en 30541503x bekeken

Missy 02-12 om 20:34

Hoi dames!
Ik ben al een trotse mama van een 3 jarige dochter en nu hebben wij sinds kort besloten dat we nog een 2e willen
Ik ben de afgelopen 2 jaar aan de pil geweest (microgynon 30) en ik ben hier 3 november mee gestopt. Ik ben vervolgens 7 november "ongesteld" geworden. Uiteraard hebben we de laatste tijd veel "geklust" en nu heb ik sinds vorige week dinsdag 28 december een raar gevoel in mijn onderbuik. Een zwaar / opgeblazen gevoel en bij bepaalde bewegingen is mijn onderbuik echt gevoelig. Dit gevoel is de hele dag aanwezig. Sinds ik dit heb is sex ook echt heel pijnlijk geworden, alsof ik mijn baarmoeder o.i.d. voel.
Ik verwacht dat ik volgende week dinsdag ongeveer ongesteld ga worden maar. Ik heb verder nog geen idee hoe mijn cyclus is omdat dit pas de eerste maand is na het stoppen met de pil.
Mijn vraag is kennen jullie deze kenmerken? Ik weet ook niet of dit symptomen kunnen zijn van het "ontpillen" Ik heb woensdag een vroege test gedaan maar deze was zoals verwacht negatief omdat het nog wel erg vroeg zou zijn. Ik verwacht aankomende week ongesteld te worden (mits ik niet zwanger ben )
Behalve bovenstaande heb ik verder geen symptomen, behalve beetje moe maar dat hoeft daar niet direct mee te maken?
Wie herkent dit vervelende gevoel in zijn onderbuik, en weet of dit uitliep op een zwangerschap, of dat het te maken kan hebben met het stoppen met de pil?
Bedankt alvast!


reageer

MamaN 02-12 om 23:40

Haha tja het kan allemaal.. het kan van de pil zijn doordat je lichaam het nu weer “zelf” gaat doen.. een eisprong.. aankomende menstruatie of zwanger! Hopelijk het laatste! 
Ik zou morgen of overmorgen weer gaan testen   

Hato 02-12 om 23:43

Hey missy, wat ik veel lees is dat ontpillen ook dezelfde klachten geeft als zwangerschappen dus het zou wel kunnen dat je aan het ontpillen bent. Beste is gwn afwachten tot je NOD. heel veel succes in ieder geval en hopen dat het van de eerste ronde raak zal zijn ! 

Missy 03-12 om 11:15

Ja ik denk het zelf ook dat het ontpillen is maar stiekum hoop je natuurlijk dat het wat anders is  ik ga mijn menstruatie wel afwachten... 

Missy 08-12 om 08:03

Nog steeds geen menstruatie maar ook geen positieve test heb sinds zondag ook nergens meer last van dus denk toch dat het geen zwangerschap is.. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger?' in het Zwanger worden forum