Na “menstruatie” toch zwanger?

2 antwoorden en 30270992x bekeken

Groentje88 (Gast) 20-12 om 20:35

Hallo,

Mijn vriend en ik zijn al 1,5 jaar bezig om zwanger te worden. Helaas in deze periode ook veel stress gehad door andere omstandigheden. Nu toch maar maar de ha geweest en gaf aan dat het heel goed kan komen door stress dat ik nog niet zwanger ben. Voor de zekerheid gaan we nu een paar testen doen. Twee weken terug ongesteld geworden, wel eerder dan normaal maar wel even lang. Dus nieuwe ronde nieuwe kansen. Nu heb ik sinds een paar dagen onderstaande klachten:
- moe
- last van roos
- last van zweetaanvallen
- paar dagen speldenprik gevoel in onderbuik gehad 
- verkouden
- ineens paar blauwe plekken op mijn benen (?)
- beetje vaag/wazig
- sinds gister lichtelijk misselijk gevoel 
- ineens puistjes op mijn gezicht (normaal alleen tijdens menstruatie)

Ineens dacht ik vandaag, goh het is dat ik ongesteld ben geweest, maar anders zou je toch denken dat het wel eens zou kunnen...

Nu hoor je soms van die gekke verhalen dat dit soort dingen mogelijk zijn. Ik ben heel nuchter en denk dan vaak, ach nee joh. Maar nu blijft het een beetje hangen. Vandaar dat ik het eens hier op het forum wil voorleggen. 

Lees graag jullie reactie/ervaringen.

Bedankt alvast! 

reageer

Hartje 20-12 om 21:40

Als je echt m'n mening wil, ik denk dat je niet zwanger bent maar er teveel op gefocust ben. Maar dat is denk ik niet wat je wil horen als ik je verhaal lees. 
Ik hoop voor je dat het snel raak is bij jullie! Groetjes 

Clautjuh 21-12 om 06:17

Veel van jou symptomen zou ik eigenlijk meer koppelen aan de stress waar jij het over hebt. Plus verkoudheid heerst op dit moment. Ik denk dat jou lichaam eerst weer goed in balans moet komen. Leef/ eet je gezond? Sport je ? Dat soort zaken helpen bij het balanseren van je lichaam. Maar als je het zeker wilt weten zou je moeten testen.  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na “menstruatie” toch zwanger?' in het Zwanger worden forum