Clear blue positief of licht positief en action negatief@

5 antwoorden en 29953371x bekeken

Mickey (Gast) 10-01 om 12:43

Even een vraagje, ik ben nu 9 dagen overtijd. Afgelopen zaterdag heb ik een Kruidvat test gedaan en die gaf een suoeflicht streepje, je moet echt goed kijken wil je hem zien. Maar dat was met middaguren. Dus ik dacht ik doe zondag nog een test maar dan net ochtend urine: hetzelfde lichte streepje. Maandag middag een clear blue test gekocht met zwanger/niet zwanger en die zegt zwanger. Dus ik dacht dan haal ik nu een action test ff kijken of ik nu een dikke streep Heb, maar die geeft helemaal geen streep! Wat denken jullie?

reageer

Nell* 10-01 om 13:11

Lastig zeg Mickey! 
Ik zou denken als de cb zwanger aangeeft en je hebt bij de andere testen ook een lichte lijn dat je zwanger bent.. dus voorzichtig gefeliciteerd! 
Wel raar dat je 9d overtijd bent en de streepjestesten geen duidelijk beeld kunnen geven. 
Morgenvroeg nog eens testen?

Lady (Gast) 10-01 om 14:19

Je kan ook altijd een test laten doen bij de huisarts.. en kijken wat de huisarts zegt.. of een bloedtest

Mickey (Gast) 10-01 om 15:24

Ja ik had mijn testen van zaterdag en zondag aan de huisarts laten zien en vond ze ook twijfelachtig hij zei je kan een bloedtest doen maar die moet je zelf betalen dus je kunt beter afwachten. Dus ik zei nou dan kan is misschien beter een test kopen met zwanger/nietzwanger en dat vond de huisarts een goed idee. Er stond dus zwanger maar vind het zo vreemd dat die van de action negatief is. Ik heb vorig jaar een miskraam gehad met 10 weken en toen bleek dat het hartje met ongeveer 6 weken gestopt was met kloppen. Dus ben nu extra onzeker! En heb nu ook sinds vanmiddag wat krampen en lichtbruine afscheiding. 

Lady (Gast) 10-01 om 15:29

Volgens mij is die cb test gevoeliger.
Welke testen van de action heb je die rozige doosje of blauw?
Ik heb trouwens helemaal niet hoeven te betalen voor de bloedtest en testen van de huisarts

Mickey (Gast) 10-01 om 16:04

Blauw doosje van de action! Ja ik vond het ook vreemd dat je daar voor moet betalen! Ik heb voor volgende week een afspraak voor een echo dus gelukkig hoef ik niet super lang te wachten. Maar hoop niet dat het bruine vloed rood word

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clear blue positief of licht positief en action negatief@' in het Zwanger worden forum