Is de test positief?!?

15 antwoorden en 29934987x bekeken

Anoniem (Gast) 15-01 om 03:36

Hoi! 

Ik heb vandaag een test gedaan en weet niet zeker of deze positief is of niet. Het is een test van clearblue en je kan heel licht het streepje van de plus zien. Ik zou vandaag mijn menstruatie moeten krijgen maar deze is nog weg gebleven. Eerder deze week had ik wel veel krampen en spotting. Ik denk zelf dat dit de innesteling kan zijn geweest? Wat denken jullie? 

ps op de foto is het nog iets lichter dan in het echt.

reageer

Hartje 15-01 om 06:12

Gaven deze testen niet altijd licht een streepje? Clearblue heeft aardig hcg nodig. Even een paar dagen wachten nog. Succes! 

MamaN 15-01 om 09:19

Ik zie wel iets lichts.. maar ik heb verder nooit deze testen gebruikt dus weet niet of ze altijd iets laten zien zoals hartje zegt. Inderdaad opnieuw testen misschien met een ander merk ? Als je vandaag niet ongesteld word kun je eigenlijk direct testen toch 

Moedertjuh 15-01 om 14:05

Ik vind m ook nog wat licht, bij andere testen zou ik zeker zeggen dat het toch positief is maar heb er vaker klachten over gehoord dat ze dan een streepje zagen maar dan was het niks. Ik zou voor een dipstick gaan of de kruidvat testen. Maar er staat wel een streep hoor dus je kans is goed ! Zeker met jou klachten van te voren. 

elisa 15-01 om 14:20

Ik zie wel een streepje, maar wel een heel licht streepje.. wat mijn ervaring is is dat ik nooit wen atreepje zag toen ik miet zwanger bleek te zijn.. de eerste ronde had ik die test ook gekocht wist toen nog niet dat het een duur grapje bleek te zijn want die van de action zijn voor mij ook betrouwbaar geweest. 

Anoniem (Gast) 15-01 om 14:39

Bedankt voor jullie reactie dames! Ik heb een ander merk gekocht en ga het morgen nog een proberen. Ik vind het wel heel spannend hoor! 

Moedertjuh 15-01 om 14:53

Spannend hoor, succes morgen ! 

Hartje 15-01 om 16:03

Succes, laat je het nog even weten? 

s 16-01 om 00:32

Spannend ik denk wel positief!!

Anoniem (Gast) 16-01 om 04:13

Vanmorgen getest met predictie early die was net als de clearblue licht positief. Wel iets donkerder dan de clear blue. Maar las net dat deze test er ook om bekent staat vals positief te geven. ( ik zit nu in het buitenland en kan die van de kruitvat dus niet kopen) Een andere test was negatief. Ik had vanmorgen bij het plassen ook heel klein beetje bruin bloedverlies en ben bang dat mijn menstruatie gaat doorzetten.  Dus ik denk dat het niet gelukt is. 

Anoniem (Gast) 16-01 om 04:15

predictor early dedoel ik! Sorry autocorrectie van mijn telefoon!

Anoniem (Gast) 16-01 om 04:29

Hoe werkt dat eigelijk met in drooglijntjes? De tweede test  gaf namelijk na 20 minuten wel een duidelijk streepje. Ik weet dat ik dat niet als positief mag zien want er staat duidelijk in de handleiding dat je het resultaat niet mag aflezen na 5 minuten. Maar vroeg mij af hoe dat dan werkt, weten jullie dat? 

Moedertjuh 16-01 om 06:08

Dan zou ik nog een paar dagen wachten. Kijken of je toch niet ongesteld word en zo niet dan zou je weer kunnen testen. Deze zou dan duidrlijker moeten zijn. Hoop ik voor je !

Merel 16-01 om 07:19

Jammer dat je als anoniem schrijft! Ik denk ook dat je even moet wachten. En na 5 minuten kan de test weg helaas!

Anoniem (Gast) 16-01 om 16:31

Menstruatie is net doorgebroken  of de testen waren vals positief of de innesteling is niet helemaal goed gegaan. Maar weer hopen op volgende maand

Moedertjuh 16-01 om 19:16

Oh wat vervelend maar snel weer nieuwe kansen. Hopen dat het dan raak zal zijn. Succes !

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Is de test positief?!?' in het Zwanger worden forum