Ik ben zwanger! Baby #2

10 antwoorden en 29885609x bekeken

Shiirley 16-01 om 09:32

Mijn menstruatie moet vandaag beginnen maar ik heb een ander gevoel in me buik. Een testje gedaan en dit was het resultaat! 
Totaal niet gepland maar zeker welkom!
Het word ons 2e kindje.
Het is voor ons erg bijzonder om dit te mogen meemaken. Naar jaren onderzoeken ivm chronische buikpijn, werd ons bevestigd dat de kans op een zwangerschap heel klein tot niet zou zijn.
Nu moet ik het "papa" nog vertellen maar hij komt over een week thuis ovm werk in het buitenland.  Heeft iemand een tip om het op een leuke manier aan hem te vertellen?

reageer

Mamav1 16-01 om 10:44

Wat leuk!! Van harte gefeliciteerd! 

Anoniem (Gast) 16-01 om 11:14

Gefeliciteerd!

Kimberley 16-01 om 11:35

Aaaah wat leuk gefeliciteerd! Kijk even op het internet rond. Ik heb een rompertje al een halfjaar liggen in de kast iets met een tekst van "hi daddy, im going to be your baby" ofzoiets. Zolang ligt ie er al.. ik ben de tekst vergeten.

Mijn vriend drinkt soms in het weekend bijv vrijdagavond wel eens een biertje zat te denken om de test dan op het flesje vast te maken.

Maar uit eten gaan is ook leuk en dan aan het personeel vragen of zij die test op zijn bord willen neerleggen met nog een bord erover heen alleen dan zit je wel in een ruimte ook met andere mensen.. dat is wel vervelend. Is toch een moment tussen jullie samen. LASTIG!

Ben benieuwd hoe je het gaat aanpakken misschien kan ik een idee van je stelen  (als het zo ver is overigens)

Moedertjuh 16-01 om 12:48

Wauw gefeliciteerd ! En veel plezier met het leuke nieuws te delen. 

Shiirley 17-01 om 06:36

Dankjewel!
Ik ben erover uit. Ik heb een gouden ring laten maken en hij ziet hem pas over een week omdat hij dan thuis komt. Gelijk een leuke reden dus! Ik heb een ringendoosje met daarin een speen met de tekst " je word papa". Eerst krijgt hij het doosje met de ring en daarna het doosje met de speen. 
Onze dochter wordt in februari 1 jaar. Die dag hebben we onze 1e echo. Ik ben dan 7 weken en twijfel om het die dag bekend te maken aan onze ouders, broers en zus. Toch wel een mooie dag om het bekend te maken. Aan de rest van vrienden/bekenden maken we het denk ik op de verjaardag van mijn vriend bekend in maart.

Kimberley 17-01 om 09:31

Heel mooi! Heel benieuwd naar zijn reactie. Ga je het filmen?

En ik persoonlijk wil het inderdaad ook zo doen. Vertellen aan familie als je de echo hebt gehad. Het maakt het ook een stuk emotioneler omdat je dan natuurlijk een echofoto ook hebt 

Shiirley 22-01 om 19:29

Mijn vriend is gisternacht thuis gekomen. Wauw zijn reactie. Hij was zo gelukkig. Wat is dat toch bijzonder om mee te maken. We hebben er moeite mee om nog even onze mond te houden, maar ik vindt dat het een mooie dag is om het op de 1e verjaardag van onze dochter bekend te maken. We moeten dus nog 2 weekjes zwijgen haha!

Anoniem (Gast) 22-01 om 20:46

Fantastisch ?? geniet ervan!

Anoniem (Gast) 22-01 om 20:47

?? moeten 2 hartjes zijn 

Kimberley 22-01 om 21:56

Geweldig!! Geniet van de tijd die komen zal 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik ben zwanger! Baby #2' in het Zwanger worden forum