Overtijd test negatief

2 antwoorden en 29758425x bekeken

Anoniempje (Gast) 26-01 om 14:54

Hallo ik heb een vraag, ik ben nu 6 dagen overtijd en niet teveel bezig geweest met zwanger willen worden. 
Wel ben ik al denk ik rond 4 maanden niet meer aan de pil. 
Normaal word ik altijd netjes op tijd ongesteld maar nu dus niet.
 Ik heb al best wat testen gedaan en allemaal negatief!
Ook heb ik al een gesprek gehad met mn huisarts en die zegt er zal niks medisch met je aan de hand zijn. (ik was bang dat het aan mn gezondheid zal liggen) 
Ze zei dat ik ander over 10 dagen weer moest testen en als dan niet positieve test heb een menstruatie overgeslagen heb maar ik heb dit dus nog nooit gehad. 
Vorige maand en de maand daarvoor verloor ik wel veel minder bloed bij mn menstruatie als normaal en nu ineens helemaal niets en 6 dagen overtijd.
Ik weet even niet wat ik ervan moet denken heb overigens niet echt kwaaltjes ook geen menstruatie pijn.
Alleen heb ik af en toe nog weleens last van steken bij mn heup en schaambot allebei de kanten soms en had ook even een steek bij mn lever.
Kan het zijn dat ik dan zoals de huisarts zegt misschien tog nog positief test over een week of over 10 dagen ofzo?
 Ik kreeg het gevoel alsof de huisarts al die dingen alleen zei om me gerust te stellen!
Ik hoop dat iemand me meer kan vertellen en me beetje gerust kan stellen. Liefs

reageer

Moedertjuh 27-01 om 09:30

Helaas is dat lastig zeggen vanaf hier. Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt maar als je zolang overtijd bent zou je al wel een positieve test moeten hebben. Tenzij je eisprong nu later was en je later zwanger bent geraakt. Dan ben je misschien nog niet zover overtijd als je zou denken. Dan snap ik het advies van de dokter wel. 

Anoniempje (Gast) 27-01 om 11:32

Oke ja ik vond het ook heel vreemd want ik ben normaal altijd regelmatig ongesteld dus elke keer met dag 31 ongesteld en nu vandaag al 7 dagen overtijd echt heel vreemd ???? 
Heb wel lichte zeurende gevoel in mn rug en onderbuik en soms paar lichte steekjes bij mn heupen en bekken aan allebei de kanten maar heel anders als een menstruatie gevoel en me vriend en ik hebben wel veel gemeenschap gehad maar vandaar dat ik het dus even niet meer weet test is negatief en lijkt me sterk als het straks opeens positief is.. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd test negatief' in het Zwanger worden forum