Positieve test?

18 antwoorden en 29450355x bekeken

Marsha 04-02 om 07:35

Hi Dames, 
Vanochtend een test gedaan. Ik twijfel of deze test positief is. Ik heb een onregelmatige cyclus, dus het is heel lastig te bepalen wanneer mijn NOD is. Laatste menstruatie was 30 december. 
Morgen staat er een afspraak in het ziekenhuis. We wilden voor de zekerheid nog een test doen en heb wat last van mijn borsten de afgelopen dagen. 
Wat denken jullie? Gezichtsbedrog... of zou het kunnen? 
Liefs. 

reageer

Hartje 04-02 om 07:51

Ziet er veelbelovend uit hoor, ik zie hem! Morgenvroeg nog eens testen 

Moedertjuh 04-02 om 09:09

Deze test is echt positief hoor. Een streep is een streep. Nog even doortesten om te zien of ie donkerder word. Gefeliciteerd !

Marsha 04-02 om 10:01

Dankjewel dames, ik hoop het zo. De spanning blijft nog even. Morgen nog een test doen en dan in het ziekenhuis vragen of ze ook willen kijken, als er een streepje is morgen. 
Heb de afgelopen dagen wel gezien dat mijn tepelkloven groter aan het worden zijn en heb veel hoofdpijn. Dacht zelf dat het toch door de griep kwam. 

Moedertjuh 04-02 om 12:52

Spannend hoor ! Succes en hopen dat alles positief blijft. 

Mamav1 04-02 om 14:38

Ik zie zeker een streepje spannend. 

Marsha 05-02 om 08:06

Heb vanochtend een test gedaan van Etos (gisteren Kruidvat). Hier was niets op te zien vanochtend... een negatieve test. 
Ga het vanmiddag toch even melden bij de arts, hopelijk kan die met zekerheid ja/nee zeggen. 

Moedertjuh 05-02 om 08:22

Het kan zijn dat je een innesteling hebt gehad maar er iets fout is gegaan. Dan heb je toch even Hcg in je lichaam gehad. Maar idd een bloedafname zou uitsluitsel geven. 

Hartje 05-02 om 09:19

Mh oke. Succes vandaag! Laat je het ons nog weten als je wilt? 

Marsha 05-02 om 21:44

Hi, ben vandaag in het ziekenhuis geweest. Ze hebben inwendig gekeken en alles ziet er goed uit. Ik liet de test aan de dokter zien. Eerst zei hij dat het niks was, toen liet ik hem goed kijken en zei hij dat het heel misschien toch wel kon. Maar, hele kleine kans. Ik heb nu medicijnen gekregen om een bloeding op te wekken. Daar ga ik morgen mee starten, maar eerst ga ik nog 1 test doen morgenochtend. Het zou nog te klein kunnen zijn voor de arts om te zien. Morgen weten we het pas zeker. Heb een dure digitale test gekocht, hopelijk is dat het waard. 
Ik laat het jullie morgen weten.  Lief dat jullie meeleven. 

Hartje 05-02 om 21:54

Oke! Fijn dat alles er goed uit ziet! Dure test van clearblue?  want die hebben volgens mij altijd veel hcg nodig maar dat weet ik niet zeker hoor. Om het je lastig te maken.. Spannend hoor! Anders mag je vast nog 1 dagje wachten met die medicijnen? Komt vast niet op die ene dag aan. 
Vang anders je ochtendurine op, dan kun je daar later op de dag nog mee testen met een andere test als je dat wilt (zo deed ik het dit x, zou de test die dag met de post krijgen en wilde niet nog een dag wachten, even geroerd en het werkte wel, maar is ook een tweeling dus dubbel hcg.) ik roep maar wat! Heel veel succes iig! 

Mama-An 05-02 om 23:41

Ik zie toch ook een heel licht streepje.. ik zou in de ochtend even testen met een kruidvat test .. die is heel gevoelig op hcg. 

Marsha 06-02 om 20:56

Hi Dames,
Lief dat jullie meedenken. Ik heb vanochtend de test van CB en Etos gedaan. Beiden waren negatief...
Wat denken jullie? Er nu maar vanuit gaan dat het niets is? 

Jenny00 06-02 om 21:14

Met de test van de Etos heb ik geen ervaring, maar CB heeft meer HCG nodig in de urine om positief aan te geven dan de kruidvat test. Ik zou nog eens een kruidvat test doen met ochtend urine morgen. Op bovenstaande foto staat namelijk echt een streepje. Bij mij zijn deze testen nooit vals positief geweest, dan was hij echt spierwit hoor.  
En persoonlijk denk ik, beter een week extra afwachten en het zeker weten dan nu die tabletten nemen terwijl er een kans is dat het gewoon raak is! Dat zou toch echt heel verdrietig zijn. 
Succes en laat je vooral niet opjagen. Die tabletten kun je altijd nog nemen...
Liefs!

Hartje 06-02 om 21:33

Eens met Jenny, even afwachten voor de zekerheid denk ik! 

Marsha 07-02 om 12:40

We gaan vandaag toch nog een test halen. Die gaan we denk ik morgen doen. Ik twijfel nog wel, maar het is denk ik wel beter om te doen. Dan weten we het zeker. Vanochtend geen test gedaan, die hadden we niet meer liggen. 
Lief dat jullie meedenken. De onzekerheid is zo vervelend. 

Marsha 08-02 om 05:59

Zojuist de test van de Kruidvat gedaan... negatief  

Jenny00 08-02 om 09:23

Wat jammer Marscha  maar goed dat je het nu zeker weet voor je de tabletten hebt genomen.. dikke knuffel!

Marsha 08-02 om 21:22

Dankjewel Jenny. Ergens is de zekerheid ook wel een opluchting, het niet weten is zo slopend...
Ik ga nu inderdaad met de medicijnen beginnen. Hopelijk gaan die hun werk doen  
Succes met jullie zwangerschap! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Positieve test? ' in het Zwanger worden forum