Iemand zelfde ervaring?

3 antwoorden en 29167791x bekeken

loesje123 24-02 om 17:21

Hoi allemaal,
Ik heb nog nooit eerder iets op een forum gezet maar zit mezelf erg in de weg op dit moment.
Ik ben 24 jaar, slik geen pil. mijn vriend en ik staan sinds twee maanden open voor een zwangerschap. Normale cyclus: 28-29 dagen. Nu ben ik die eerste maand opeens een week later ongesteld geworden (35 dagen)  en nu de tweede maand het zelfde verhaal. Zit vandaag op dag 35 en al veel negatieve testen gehad. Ik voelde me twee weken geleden steeds erg misselijk s avonds en heb nu wisselend krampen van ongesteldheid maar gaat ook zo weer een paar dagen weg. Geen pijnlijke borsten, niet meer moe, alleen af en toe zeurend gevoel in buik. Voel me verder niet echt zwanger maar ook nog nooit geweest.. 
Iemand dezelfde ervaringen gehad? Wilde even mijn verhaal kwijt.. 
Loesje 

reageer

Blotevoeteninhetgras 25-02 om 08:25

Hoi Loes,
Wat goed dat je hier jouw vraag stelt. Omdat je aan de pil bent geweest zal je eerst moeten onthullen. Dat wil zeggen dat jouw lichaam op zoek gaat naar zijn natuurlijke cyclus en dat duurt altijd even. Probeer te ontspann3n en zet er geen druk op. Succes!

Moedertjuh 25-02 om 09:18

Ik had dan wel gelijk een mooie cyclus maar was ook geregeld misselijk door het ontpillen. Dit heeft ook 2 cyclussen geduurd. De derde was ik zwanger, helaas een vroege miskraam geworden en daarna weer gelijk zwanger geraakt. Ik heb er wat testen doorheen gejaagd! Maar wie weet ben je toch nog zwanger, nog even geduld hebben en misschien nog een keer testen. Ik had wel veel aan de ovulatietesten, dan heb je meer inzicht in je cyclus. Succes!

Blotevoeteninhetgras 25-02 om 15:45

Ontpillen bedoelde ik

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand zelfde ervaring?' in het Zwanger worden forum