Hele lichte streep?!

6 antwoorden en 29141998x bekeken

yarda22 10-03 om 20:30

Hoi dames! Waarschijnlijk al 100 van dit soort berichten voorbij zien komen maar ik zou het fijn vinden als jullie mee willen denken..
Ik heb een maand geleden een miskraam gehad, na een week controle gehad en volgens de verloskundige was alles goed, sterker nog, ze zag dat er al een nieuwe cyclus op gang kwam. Als ik rekening hou met wat zij zegt en m'n vorige cyclussen zou morgen/overmorgen m'n NOD zijn. Ik meen ook ongeveer twee weken geleden m'n eisprong gevoeld te hebben. Nu heb ik vanochtend getest en kwam er een hele lichte streep. Ik ben bang dat m'n eigen lichaam en hoofd me helemaal voor de gek houden! Wat denken jullie? 

reageer

elisa 10-03 om 20:38

Ik zou zeggen positief! Maar ik heb dan geen idee hoe het zit met de hormonen die je misschien nog in je lijf hebt zitten van de vorige zwangerschap dus n beetje ingewikkeld! Ik hoop dat het een nieuwe zwangerschap is! Ben benieuwd

Hartje 10-03 om 23:36

Wat elisa zegt, hopen dat 't niet van je vorige zwangerschap nog komt. 

proud_mommy 11-03 om 01:44

Ik sluit me bij de andere 2 dames aan.

Moedertjuh 11-03 om 10:22

Ik heb na mijn miskraam getest tot ik een witte zwangerschapstest had. Ik weet niet hoe ver je was toen je (helaas) een mk kreeg? Maar als het streepje iedere dag donkerder word is het zoiezo positief ! Spannend hoor. 

yarda22 11-03 om 16:07

Hoi Clautjuh, achteraf gezien had ik dat ook beter kunnen doen.. hoe lang duurde het bij jou voordat je testen negatief terug kwamen? Ik was 6,5 week.. Maar ik had begrepen dat je geen eisprong kan krijgen zolang er HCG in je bloed zit, geen idee of dat klopt of niet 

Moedertjuh 11-03 om 18:21

Volgens mij ook niet...maar gewoon doortesten en als het streepje oploopt ben je gewoon weer zwanger hoor. Ik weet niet meer precies hoe lang mijn testen positief bleven maar mijn mk was rond 27/28 november en op 28 december had ik een positieve ovulatietest. Die ronde ook weer zwanger. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hele lichte streep?!' in het Zwanger worden forum