zwangerschapstesten wisslend positief en negatief....

16 antwoorden en 28652103x bekeken

Good vibes only 16-04 om 19:29

Ik weet niet zo goed wanneer mijn NOD is, omdat ik hiervoor een vroege miskraam heb gehad. 
Maar omdat ik wat aanwijzingen had deed in woensdag een early test van Action. Die was heel licht positief. 's Avonds deed ik nog 2 testen: negatief. De volgende ochtend met ochtendurine: weer negatief. Maar 's middags weer positief en wat donkerder dan de dag ervoor. Dagen daarna weer negatief, dus het even gelaten. Zondagochtend, met ochtendurine, positief! En geen early test, maar een reguliere. En geen tuurstreepje meer, maar een echte, duidelijke streep! Ik was dolbij, yeaah, een kerstkindje onderweg!
Maar vandaag blijven de testen wederom wit.... En ik heb er alweer 4 gedaan, early en regulier!

Het kan niets met mijn laatste miskraam te maken hebben, ik testte al negatief voordat ik daadwerkelijk ging bloeden... En dat is vandaag precies 4 weken geleden.

Heeft iemand wel eens zoiets meegemaakt? Ik vind het zo verwarrend en raak er echt van van slag!  

Moet ik nog even geduld hebben, als mijn cyclus regelmatig zou zijn is morgen pas mijn NOD? Of moet ik het uit mijn hoofd zetten en heb ik gewoon 3 indroogstreepjes/vals positieve testen gehad?

Ik heb wel vrij veel symptomen, maar je lijf kan je zo goed in de maling nemen, he...

reageer

Good vibes only 16-04 om 19:30

Dit is de test van gisteren...

len 16-04 om 19:56

Wat raar !
Ik vind de test op de foto echt wel positief ....
Misschien even over een paar dagen een digitale er tegen aan gooien? 

floydi 16-04 om 20:07

Hi Linda denk niet dat iemand hier je goed kan helpen. Je kunt ect beter de huisarts bellen, in Nederland zijn ze niet zo snel met bloed prikken maar dan zul je een beetje moeten aandringen dan ben je in elk geval van de ondersekerheid af. Succes !

Moedertjuh 16-04 om 23:22

Oh wat verwarrend ! Dat ze wel eens terug negatief kunnen worden na een heel licht streepje kan komen omdat je urine dan minder geconcentreerd is maar dit is dan wel vreemd. Ja je kan nu helaas alleen maar afwachten. Ik vind de test op de foto toch aardig positief. Dus je hebt Hcg in je bloed. Gewoon doortesten of afwachten of je niet ongesteld gaat worden. Succes ! Ik hoop voor je dat het raak is. 

Rosa (Gast) 16-04 om 23:26

Linda, ik heb wel eens gehoord dat de hoeveelheid hcg in je urine de eerste dagen nog wel kan fluctueren! De test die je toevoegt is wel echt positief. Ik denk dat je het beste over 2 dagen in de ochtend weer kunt testen, dan weet je of het goed oploopt. Ik hoop het beste! 

Good vibes only 22-04 om 23:00

Hee! Tot nu toe blijft het wisselen... Echt zo vreemd. Maandag eerst negatief, daarna 2 lichtpositieve, dinsdag een duidelijk positieve, woensdag weer negatief... Donderdagochtend de verloskundige gebeld, die zegt: Zolang je niet ongesteld wordt ben je gewoon zwanger.
Donderdag en vrijdag niet getest, zaterdag negatief.
Ik moet nu in de loop van deze week weer testen... Ik had ook blaasontsteking, dat kan er ook mee te maken hebben (troebele urine).

Inmiddels al wel een week overtijd en erg misselijk... Maar die onzekerheid is killing me. Zal het laten weten als ik een definitieve uitslag heb!

Moedertjuh 23-04 om 06:14

Het kan zijn dat je zwangerschapstesten negatief worden door teveel eiwitten in je urine als gevolg van de blaasontsteking. Ook moet je meestal vaker plassen dan waardoor een test negatief is. Word je behandelt voor een blaasontsteking ? Anders zou het wel opgelost moeten zijn na een kuur. Snap dat deze onzekerheid niet fijn is ! Ik hoop voor je dat alles goed is en je zwanger bent.

Good vibes only 25-04 om 11:56

Ik heb bloed laten prikken. Hcg minder dan 1, dus niet zwanger.
De verloskundige zegt dat dat zo laag is, dat ik niet eens zwanger kan zijn geweest. Die positieve zwangerschapstesten (8 stuks in 2 weken!) en dat ik al 10 dagen overtijd ben kan ze niet verklaren. (Vorige week zei ze nog: streepje is streepje, je bent sowieso zwanger.......) 
Mocht ik toch zwanger zijn geweest, dan groeit het niet meer en stoot mn lichaam het vanzelf af.  Ze vond het niet nodig dat ik langs kwam.

Ik heb volgende week een afspraak bij de gyn in het ziekenhuis voor een andere reden, dus daar moest ik maar gewoon heen gaan en dit ook benoemen. 

Wat een mindfuck. Ik ben helemaal op, niet alleen dat ik niet zwanger ben, maar de hele rollercoaster weer en alle onzekerheid. 
En nu dus nog geen verklaring. 

Moedertjuh 25-04 om 15:26

Ik denk wel dat je een innestelibg hebt gehad maar het idd snel daarna fout is gegaan. Laat je niet ontmoedigen hoor ! Snap dat dit een enorme tegenvaller is en een teleurstelling. Maar ik ben ook na mijn vroege miskraam in november gelijk weer zwanger geraakt. 

Good vibes only 28-04 om 12:16

Gisteren ongesteld geworden op dag 40 van mn cyclus. 

Ik probeer de moed niet op te geven, maar het is mijn 4e miskraam in een jaar (als ik uberhaupt zwanger ben geweest dit keer), dus ik probeer het allemaal een beetje van me af te zetten. Anders breekt het wel heel erg op!

Moedertjuh 28-04 om 12:20

Dat is wel heel veel om te verwerken idd. Neem er de tijd voor. Heel veel sterkte, laat het idd even los zodat je er weer positief in staat. 

Good vibes only 03-05 om 16:18

Ik ben vandaag bij de gyn geweest. Ik ben toch zwanger geweest, maar heb een hele vroege miskraam gehad. 
Vervelend, maar wel fijn dat ik dus niet gek word haha, mijn intuitie klopte dus!

Nell* 05-05 om 12:47

Hey Linda, ik lees dat je ook wisselende testen had met de action testen? Waren dat de early of de gewone? Ik testte zojuist dit met de early maar deze ochtend was Kruidvat 2v5 wit.. 

Good vibes only 05-05 om 13:00

De early en de gewone! Inderdaad zo'n zelfde streepje als dit, en verscheen niet direct, meestal pas na 5 a 10 minuten. Ik zou als ik jou was nog even wachten tot NOD en dan opnieuw testen, voor nu zeg ik voorzichtig gefeliciteerd!

M (Gast) 03-06 om 16:54

Hoi allemaal, ik heb een vraagje 
Gisteren middag heb ik mezelf getest en ik zag een licht streepje .. ( zoals op de foto ) de vanmorgen weer opnieuw gedaan maar toen bleef het wit. Vanmiddag weer opnieuw gedaan en nu weer een licht streepje ... wat denken jullie???

Zwanger worden 24-09 om 07:30

Hallo dames, ik heb maandagmiddag zwangerschapstest gedaan positief met een heel vaag streepje. Maar de dagen erna helemaal blank en dat was met ochtend urine

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwangerschapstesten wisslend positief en negatief....' in het Zwanger worden forum